Dozator sapun Soap Pompa suport de Burete Nou de Creație Bucătărie 2-în-1 Manual Apăsați Dozator Sapun Lichid Cu Burete de Spălat#30


Etichete: baie soapbox, titular de săpun, dispensa de săpun, dozator de săpun spong titular, dremel mini, dozator pentru sapun cu burete, golf voce caddy, presa de mana, dishwash dozator de săpun, dril.

16.07lei 18.26lei
  • In stoc
  • w100  • Nume De Brand: ISHOWTIENDA

2-în-1Sponge Rack Dozator de Săpun Dozator de Săpun Și Burete Caddy 13 Uncii

Caracteristică:

Preparate de curățare este pe cale de a obține un întreg lot mai repede cu acest Săpun Pompa & suport de Burete.

Umple-l cu 13oz de felul tău preferat de mâncare săpun, apoi utilizați incluse burete pentru a apăsați în jos pe pompa, care distribuie cantitatea perfecta de detergent de vase pe un burete.

Atunci când ai nevoie de mai mult, doar pompa din nou pentru un alt împușcat de săpun.

săpun pompa

Nu mai oprire pentru a apuca sticlă de săpun.Orice alte burete sau scruber va lucra cu ea prea!

DESIGN INOVATOR, de ÎNALTĂ CALITATE, de LUNGĂ DURATĂ & INOXIDABIL în cele din Urmă!Spre deosebire de alte tradițional dozatoare, acest 2-in-1dishwasher dozator de săpun este conceput pentru a fi superioara, realizate din plastic ABS incasabil făcându-l de lungă durată.

INSTANT 2-ÎN-1 DOZATOR + Caddy, 1 OPERAȚIE MÂNĂ, COMPACT ORGANIZARE: Chiuveta dozator cu atașat caddy deține bureți, scrubere, cârpe, bureți de sârmă într-un loc convenabil, păstrând apa de contoare de bucătărie.

PRECIS, fara EFORT de DISTRIBUIRE & de MARE CAPACITATE: Distribuie cantitatea perfecta de sapun pe burete, extrem de ușor de utilizat.

Recipientul are o capacitate mare de 13 grame, astfel încât nu aveți nevoie pentru a umple în mod frecvent.Funcționează cu tot felul de sapunuri lichide.

UTILIZARE VERSATILĂ – cel Mai bun pentru acasă, la școală, la birou, spital, hotel, restaurant, fabrici, aeroport, stație de gaz, și așa mai departe.Ideal pentru spații comerciale și Locuri publice.

ECONOMISIȚI BANI, TIMP și SPAȚIU!Acest dozator de spălat vase va transforma total viața bucătărie, conceput pentru a spala vasele mai REPEDE, instant operațiunea va economisi Timp și 1 mână va menține nivelul de ENERGIE întotdeauna mare.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare:gri

Dimensiune: aproximativ 5.8X5.4X3.9 Cm

Pachetul Inclus:

1 X 2-în-1 dozator de săpun și burete caddy

1 X burete


Alma Simple27
2021-01-19
5/5
The Mail lost my order but the seller returned the money. For this reason I put 5 stars.
Erhfbyf1991
2021-02-03
5/5
The goods did not come within the prescribed time the seller did not extend the protection returned the money

Scrie o recenzie

Produse similare