1 Set Mini Jet Piscină Vid Obiecte Plutitoare Instrumente De Curățare Cap De Aspiratie Iaz, Fantana De Vid, Aspirator Perie


Etichete: desktop vid, puterea pompei solare, aspirator de birou, koi, filtru de iaz koi, mijia cloud, curata piscina, aspirare piscina, aspirator piscina, hidraulic tip foarfecă.

56.91lei 103.49lei
  • In stoc
  • w1006



  • Numărul De Model: JJ191733
  • Material: Plastic

Material: ABS

Culoare: așa Cum se arată în imagine

Cap Lungime: Aprox. 25.7 cm / 10.1 incn

1.Realizate din material ABS de înaltă calitate, robust și durabil.

2.Șeful lungimea este de 25.7 cm/10.1 inch, se Potriveste pe orice tip retractabil pol, Nu este nevoie de instrumente pentru a instala, ușor în 400g, ușor de curățat de frunze și alte resturi, ușor de a transporta și de a folosi.

3.Vine cu quick conector de furtun, ușor să se conecteze cu orice standard furtun de gradina(Nu este Inclus Furtunul) rapid furtun conector, ușor să se conecteze cu orice standard furtun de gradina.

4.Acest vid de curățare instrument este perfect pentru curățarea mici, piscina, spa, iaz și o cadă cu hidromasaj, etc.

1. 1 * Cap De Perie

2. 1 * Mâner

3. 1 * Racord Rapid

4. 1 * Sac De Plasă

5. 1 * De Admisie A Apei

1. Vă rugăm să permiteți un pic de eroare din cauza manuală de măsurare.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2. Culoarea poate fi diferita ca diferența de afișare, vă rugăm să înțelegeți.

Cu ridicata și cu amănuntul sunt binevenite.

Pentru en-gros,noi va oferim discount sau transport gratuit metoda care dureaza doar scurt timp pentru a ajunge.

Dacă sunteți un comerciant cu amănuntul și vrei să-ți faci propria afacere, am putea trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct, și pentru a nu lăsa nicio informație despre noi, dacă doriți să.

Ce ar trebui să fac dacă nu primesc postul meu?

Vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom urmări element.Dacă coletul a fost pierdut din cauza unor motive, ne vom gândi la rambursare completă sau retrimite-l pentru tine.Suntem vanzator cinstit, așa că nu vă faceți griji.

Dacă produsele au probleme de cum să o facă?

Vă rugăm să contactați cu noi, în timp, vom rezolva.Nu lăsați nici o revizuire rău, în primul rând, că nu poate rezolva orice problemă.


Scrie o recenzie

Produse similare