Geanta Foto DSLR Caz Pentru Sony alpha A580 A560 A450 A390 A77 A65 A57 A58 A37 A35 HX300 HX400 HX350 H400 H300 A9 A99 A7 III II


Etichete: a7 iii, obiectiv mic sac, piese de schimb samsung galaxy j2, domeniu, umăr trepied, bobina magnetou, un sony, geanta dslr, av sony nex, caz gx80.

63.50lei 89.41lei
  • In stoc
  • w100705



  • Stil: Genți de mână
  • Pachet: Da
  • TYPE02: Saci De Umăr
  • Numărul De Model: Geanta Foto DSLR
  • type03: Epocă Panza
  • TYPE01: DSLR/SLR camera bag
  • Utilizarea: Obiectiv
  • culoare: negru albastru gri
  • Material: Panza
  • Tip: Saci De Aparat De Fotografiat
  • Nume De Brand: HuWANG

Descriere:

De mare capacitate, de Umăr, de moda, pentru în aer liber, hobby fotografia, Epocă Panza rezistenta la socuri protectie, este alegerea ideala.

Pentru DSLR SLR Nikon Canon Sony Olympus Panasonic Fujifilm

Pentru 1 camera + 1 obiectiv/2lens + unele Mici Accesorii + (Număr de Urmărire)

Dimensiuni: Exterior dimensiune (LxWxH)25cm x 12cm x 18cm

Dimensiuni: Interior dimensiune (LxWxH)23 cm x 10 cm x 16cm

Notă 01: vă Rugăm să selectați corect sac de aparat de fotografiat în funcție de dimensiunea camerei.Dimensiunea de sac este măsurată personal, dar pot exista mici diferențe, vă rugăm să înțelegeți.

Notă 02: Dacă ambalajul este rupt sau deteriorat, va vom returna sau alegeți să e-mail-l la tine din nou, deci vă rugăm să se simtă siguri de a cumpăra.

Notă 03: Acest pachet au informații de urmărire

Pachetul inclusiv:

1 x Geanta Foto DSLR

1 x curea de Umăr

Display:

Ne fotografie de la noastre de fotografi profesioniști, care vizează servesc cel mai bine poze reale.Elementul pe care îl primesc este același ca în fotografii, dar vă rugăm să permită aberație.Dacă sunteți interesat în produsul nostru și doresc să cumpere, plasați o comandă și apoi a finaliza plata.

Livrare:

1. Transport la nivel mondial , Pentru a reduce cheltuielile, fiecare produs va fi livrat cu urmărirea NR. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Restituire/Rambursare:

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Taxele de expediere suportate de returnarea elemente vor fi suportate de către cumpărător.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și post.

Feedback-ul:

Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom lucra cu tine pentru a rezolva problemele.Vă mulțumim pentru înțelegere!


Scrie o recenzie

Produse similare