Cutie De Cauciuc Rezistent La Apa Etanș Aluminiu Argintiu Caz De Droguri Marfa Borcan De Sticlă Container De Depozitare Smellyproof Caz Picătură De Transport Maritim


Etichete: marfa, secretul compar, secret, container de marfa, sticla de rezerva, cutie de rezerva, planta marfa, în condiții de siguranță, poți ascunde, rezerva de buruieni.

36.98lei 52.84lei
  • In stoc
  • w1013



  • Material: Metal
  • Nume De Brand: MCEYM
  • Technics: Lac
  • Țara/Regiunea de Fabricație: China
  • Numărul De Model: SS-01

Bine ati venit la Exercitarea De MCEYM Magazin .Aici este elegant paradis! 100% de Brand nou și de înaltă calitate.Avem o calitate asigurat.Avem o echipa de profesionisti.Avem cel mai bun pret.Să aveți viață elegant!Mai multe bunuri,vă Rugăm să faceți Clic Aici:

Impermeabil De Cauciuc Etanș Aluminiu Argintiu Planta Polizor Tutun De Stocare De Caz

Cutie de Cauciuc rezistent la apa Etanș Aluminiu Argintiu Caz de Droguri Marfa Borcan de Sticlă Container de Depozitare Smellyproof Caz Material : otel inoxidabil Diametru : 120 mm X Inaltime :75 mm greutate:230g

Diametru : 120 mm X Inaltime :170 mm greutate:400g

Despre culoare: Există o ușoară diferență între imagine și elementul real cauzate de lumina luminozitate,sper că puteți înțelege.

1.Ne va livra coletul in 1-7 zile(în funcție de cantitatea de ordine)dupa ce ai facut plata.

2. În scopul de a asigura veți primi coletul cu duty-free sau mai mici de impozitare la import,vom declara o valoare mai mică.

3.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.Nu putem să accepte să-și schimbe adresa atunci când comanda dumneavoastră este în așteptare transport.

1.Nu primi---pe drum---vă rugăm să așteptați cu răbdare.

2.Nu primi---întors/pierdut---retrimite/rambursare.

3.Primit----nu de calitate(nu se potrivesc/nu-mi place)---vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru a obține rezolva moduri înainte de a deschide un litigiu.

4.Primit----calitate(culoare diferenta de calitate/defect/avariat/greșit deliveried)---vă rugăm să ne contactați pentru a trimite imagini înainte de a deschide un litigiu,vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve pentru tine.

1.Mulțumiți---dau 5 stele cu fotografii de cumpărător show.

2.Nemulțumit---vă Rugăm să ne contactați în primul rând, înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.


Scrie o recenzie

Produse similare