16X3W 3in1 cu Laser pentru DJ petrecere disco etapă minge de lumini în Mișcare Cap Lumina Laser Rock Stage Bar Rotativ și Lumină


Etichete: ziua de nastere, disco laser, laser pointer, banjo tricou, țara lumini de partid, sarcina lumini, dj, control dmx, dj mixer, hârtie disco.

512.56lei
  • In stoc
  • w101390



  • Ocazie: Scena profesionist & DJ
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Etapă Efect De Iluminare
  • Certificare: CE
  • Numărul De Model: E0026
  • Putere: 120w
  • Garanție De Calitate: 1 An
  • Dimensiune: 31x22x39cm
  • Nume De Brand: E&Q
  • Stil: Lumina de Scena DMX
  • Modul de Control: SUNET, AUTO, DMX512, SCLAVI
  • Tensiune: 90-240V

Descriere Produs:

1. Tensiune de intrare: AC100--240V,50--60 HZ 2. Moduri de operare:DMX512,Auto-a Alerga,acțiune de Sunet,Stroboscop,de sine stătătoare și Master/Slave,Cu Bogate Avansate Built-in Programe. 3. Dimmer:0-100% Dimmer Mecanic 4. Durata Lunga De Viata Led-Uri:Mai Mult De 60.000 De Ore 5. Nivel de protecție: IP20 Interior 6. Textura Material: rezistent la temperaturi Ridicate plastic Și aluminiu turnat 7. Ocazie: de Scena Profesionist & DJ 8. Garanție: Termen de 1 an, suntem liberi de a repara, de a oferi orice accesorii; sau trimite produse noi. 9. Certificat:CE & ROHS & UL & ASA 10. Plug: Pentru a trimite pentru a satisface cerințele de plug, UE Plug, plug SUA, AU priza, Priza UK și așa mai departe. 11. Utilizarea Spațiilor: Etape, Cluburi de Noapte, Disco, Hoteluri, Magazine de Familie, Petrecere de Aniversare, Bun pentru DJ

Conținutul pachetului:

1 x LED de Fotbal Fascicul&Laser în Mișcare cap Lumina 1 x Cablu DMX 1 x Cablu de Alimentare 1 x Manual de Utilizare

1. Cine va plăti pentru taxe vamale?Este cumpărător care ar trebui să plătească taxe vamale. 2. LED-uri de Iluminat utilizarea de plug și de tensiune, este în concordanță cu utilizarea normală de țara mea standarde?Da, vom fi în conformitate cu standardele de aparate electrice în țara dumneavoastră, pentru a vă trimite pentru a satisface cerințele de plug, UE Plug, plug SUA, AU priza, Priza UK și așa mai departe. 3. Dacă sunt nemulțumit cu produsul? (1)Atât de rău să aud asta.Va garantez ca va fi 100% multumit de calitatea produsului.Dacă ești nefericit cu ea, vă rugăm să contactați Serviciul nostru pentru Clienți, care va fi bucuros să vă ajute. (2)atunci Când contactați Echipa de Service Clienți, vă rugăm să da-numărul de ordine dumneavoastră, o scurtă descriere și o fotografie a problemei, astfel încât să putem preveni aceste probleme în viitor. 4. Pot obține reparații în garanție?Avem de garanție de un an în China, dacă nu ia Iluminat cu LED-uri în AFARĂ. 5.Timp de transport maritim După achitarea comenzii, am promisiunea de a trimite coletul în termen de 24 de ore (cu excepția sărbătorilor) 6.Se întoarce (1)Toate declarațiile trebuie să fie datată în termen de 14 zile de la primirea de la data confirmată de livrare de către Transportator.Daca produsele sunt deteriorate, vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore de la primire. (2) Restituirile sunt disponibile în termen de 10 zile de la data inițială de primire a obiectelor.Am platit pentru costurile de transport care transport maritim pentru tine și de transport de marfă de expediere vor fi deduse din suma totală a comenzii. (3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a trimite înapoi. (4)vă Rugăm să ne contactați înainte de a pune un litigiu sau doriți o rambursare parțială/compensare. 7.Garanție Toate produsele vor avea 1 ani garanție.Toate celelalte piese de schimb va fi gratuit în timpul perioadei de garanție, dar de transport de marfă vor fi plătite de către cumpărători.


Whippintegra
2021-01-13
5/5
nice 100 functionality and performance
Oksana Maksymyv
2021-01-11
5/5
Ball doing great job, recommend
Nicholas Moir
2021-01-28
5/5
Excellent and I recommend it
Rpk Sigma
2021-01-03
1/5
Terribly, sent defective goods!!! Money is not a penny return!! Terribly do not advise anyone, the seller requires another $40 for sending the repair kit to the device. Not a bucket of that lie. So send the goods back!!! Delivery Express 30 days!!!
Wy Bender
2021-01-09
1/5
I didn't get the order.

Scrie o recenzie

Produse similare