Accesorii auto 15650-RZA-004 15650RZA004 Motor-Ulei Joja 15650 RZA 004 Dedicat pentru Honda CRV 2007 2008 2009 2010 2011


Etichete: corolla acoperi, link-uri crv 2007, portbagaj crv 2007, micra k12, honda fit parbriz, crv, grill crv 2007, led crv 2007, honda jazz scaun din piele acoperi, e12 notă.

24.73lei
  • In stoc
  • w1021



  • Nume De Brand: yehngtin
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: 15650RZA004, 15650 RZA 004
  • Numărul De Model: 15650-RZA-004

W ine v-am găsit T o o ur S-hop

Vă rugăm să acorde o atenție înainte de cumpărare :

1.În scopul de a face să vă mulțumiți, vă rugăm să confirmați că produsul este potrivit pentru masina ta înainte de a comanda.Modelul produsului și imaginea sunt 100% identice cu produsul nostru de imagine.Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să ne spuneți modelul produsului sau trimite-ne niste poze.

2.Potrivit www.antena1slobozia.ro reguli, dacă clientul cumpără produsul greșit, clientul poate opta pentru returnarea produsului si restituirea costul de livrare este suportat de catre client.Dacă aveți nevoie de ea din nou, puteți plasa o comanda din nou.Te rog Nu te!Multumesc!!! 3.Toate produsele sunt inspectate cu atenție și testate de către departamentul nostru tehnic înainte de expediere.Prin urmare, înainte de semnarea pachetului, asigurați-vă că nu este deteriorat.

Dacă produsul este deteriorat, vă rugăm să luați o fotografie sau un videoclip cu deteriorat ambalajul exterior, pachetul de informații și produsul.Atunci contactați-ne și vă vom ajuta să rezolvați problema.Multumesc pentru înțelegi!

4.Dacă nu există nici o problemă cu logistica sau produs, vă rugăm să nu direct lăsați feedback-ul negativ, contactati-ne, Vom rezolva pentru tine.Aceasta este responsabilitatea noastră.Multumesc!!!

Accesorii auto 15650-RZA-004 15650RZA004 Motor-Ulei Joja 15650 RZA 004 Dedicat pentru Honda CRV 2007 2008 2009 2010 2011

Nume produs: Joja de Ulei Motor

OEM NO: 15650-RZA-004, 15650RZA004

Cantitate: 1*Joja De Ulei Motor

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-0.5-1 cm diferenta din cauza manuală de măsurare.(1 inch=2,54 cm)

2. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

Modele aplicabile:

Dedicat pentru Honda CRV 2007-2011

Normal de lucru , de luni până sâmbătă .Pentru că diferența de timp factor.Vom răspunde în termen de 24 de ore.În caz de vacanță, o notificare va fi dat.

Acceptam plata prin LIPAY, C redit C scda și mai mult.

Desigur, și alte metode de plată necesită cerințe suplimentare înainte de a plasa o comanda.Putem discuta online prin Alibaba furnizor. (Imaginea de mai sus este numai pentru referință.)

Atunci când plasați o comandă, puteți alege metoda de livrare pe care o preferați.Dacă nu sunteți sigur care este cel mai potrivit, poți să ne spui.Vă vom ajuta să alegeți cele mai bune și mai ieftine.După ce plata este finalizată, ne va livra în termen de 2-3 zile lucrătoare, cât mai curând posibil.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să se POTRIVEASCĂ s hipping adresa .Nu putem garanta timpul de livrare, pentru transport internațional vor fi exagerat de unii factori.

Transport

Costul

Timp De Transport Maritim

Site-Ul De Urmărire

China Post Air Mail

Transport Gratuit

15-60 zile

local post office-ul

www.antena1slobozia.ro Standard De Transport Maritim

Transport Gratuit

15-60 zile

local post office-ul

ePacket

Transport Gratuit

15-60 zile

local post office-ul

CORREOS PAQ 72

Transport Gratuit

15-60 zile

local post office-ul

EMS express

Trebuie să plătesc transport

5-20 zile

local post office-ul

DHL express

Trebuie să plătesc transport

4-8days

dhl.com

FedEx express

Trebuie să plătesc transport

4-8days

fedex.com

UPS express

Trebuie să plătesc transport

4-8days

ups.com

TNT express

Trebuie să plătesc transport

4-8days

tnt.com

De obicei, vom folosi www.antena1slobozia.ro, China Post, epacket, EMS, etc. pentru a trimite pachetul.Desigur, alte express logistics necesită cerințe suplimentare înainte de a plasa o comanda.Putem discuta online prin Alibaba furnizor. (Imaginea de mai sus este numai pentru referință.)

Asia, America de Nord, Europa de Vest 7-25 zile, Orientul Mijlociu, America de Sud, Europa de Est 15-30 de zile de lucru și Africa 15-60 de zile.

*Circumstanțe speciale pot dura mai mult de 30-90 de zile.Dacă aveți nevoie de ea urgent, vă rugăm să ne contactați.

*De mai sus timp de transport maritim este numai pentru referință, cumpără sezon, vremea rea poate provoca o întârziere.

* Toate taxe suplimentare, comisioanele de brokeraj și de import în țara cumpărătorului nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.

Promitem că vom face tot posibilul pentru a vă servi.Dacă nu sunteți mulțumit cu această tranzacție, poate ai nevoie de o restituire/returnare/înlocuire.Dacă primiți un articol cu probleme de calitate sau daune, vă rugăm să ne anunțați și să ofere o fotografie sau un videoclip, dacă se confirmă, vom retrimite sau de restituire.Puteți returna mă tem pentru orice motiv, în termen de 15 zile de la primirea articolului.

Cum vom ocupa de întoarcere de rambursare?

PS: 1. Cumpărătorii ar trebui să se asigure că elementul este în starea originală.Noi vă va oferi o rambursare completă.

2. Dacă elementul este deteriorat sau pierdut, atunci când a revenit, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi.

3. Cumpărătorul plătește taxa de restituire.

Promitem să-l înlocuiască gratuit, în termen de 15 zile de la primirea achiziționarea produsului.

Dacă produsul are probleme de calitate după utilizarea pe termen lung.În timpul perioadei de garanție, apar probleme de calitate, vă doresc să înlocuiască produsul.Noi va oferi asistență, dar cumparatorul achita taxa de transport.

PS: 1. Clientul trebuie să se asigure că elementul este în starea originală.Nu se accepta compensații sau înlocui produsul gratuit.

2. Cumpărătorul va suporta costurile de returnare.


Scrie o recenzie

Produse similare