PROPRIUL Design Logo-ul de Brand/Imagine Personalizate Tricou Bărbați și femei DIY Bumbac tricou maneca Scurta tricou Casual topuri Tee 36color


Etichete: femeile, 3d pen, tricou femei, gucci femei, barbati tricou, logo-ul, Logo-Ul Auto, logo-ul personalizat, tesatura de bumbac imprimare, femei brand.

37.10lei 77.25lei
  • In stoc
  • w102468



  • Model Tip: Solid
  • Cu glugă: No
  • Guler: O-Gât
  • Lungime maneca(cm): Scurt
  • Material: Bumbac
  • Gen: BĂRBAȚI
  • Topuri De Tip: Tees
  • Tip De Element: topuri
  • Stil: Vitalitate tinerească
  • Maneca Stil: maneci scurte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tesatura Tip: Postav

Bine ati venit la magazinul nostru online.

Vânzător promit că calitatea de T-shirt este cel mai bun de pe întreaga rețea!

100% bumbac!

Stilul este unic,nu există același tip pe întreaga rețea!

Vindem din Asia dimensiune.Vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de mărimea tabelul de mai jos.

dacă nu se poate sigur cu privire la dimensiunea,te rog spune-ne de înălțimea și greutatea dumneavoastră.

Vă putem ajuta să alegeți o dimensiune corespunzătoare.

Dacă aveți nevoie pentru a face mai mult de o parte, aveți nevoie să plătească bani în plus.Vă rugăm să ne contactați.

1. Vom trimite bunurile în termen de 1 până la 5 zile lucrătoare după plata aprobat 2. Noi nu plătim taxe vamale percepute de la obiceiurile locale 3. Pentru cele mai multe țări, am expediat prin china post air mail gratuit 4. Aici este site-ul pentru a urmări pachetul www.17track.net Returnare și Rambursare 1.În cazul în care culoarea/marimea nu este potrivita pentru tine, ai putea întoarce înapoi la noi pentru schimbare, dar tu ar trebui să suporte costul de transport maritim. 2.În cazul în care calitatea nu este bun,ai putea întoarce înapoi la noi,dar ar trebui să suporte costul de transport maritim. 3.Dacă coletul este pe drum,vă rog, așteptați mai mult cu răbdare,pentru că timpul de transport maritim nu este control de către noi, este potrivit oficiului postal service,dar am putea extinde timpul de livrare pentru tine.Feedback-ul 1. Depindem de client satisfacția de a reuși, prin Urmare, feedback-ul dvs. pozitiv de 5 STELE este extrem de important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele pentru detalii rationg de comanda.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele,vă vom oferi DISCOUNT pentru urmatoarea comanda. 2.Dacă nu ești mulțumit de produsele noastre,vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema,va garantam vom 100% pentru a rezolva orice problemă pentru tine și de a face să vă mulțumiți.Comunicarea este cel mai eficient mod de a rezolva orice problema!Contactați-ne 1.Înainte de licitație,vă rugăm să citiți această listă cu atenție și de a pune toate întrebările dumneavoastră,este placerea noastra de a răspunde la toate întrebările dumneavoastră,dar vă rugăm să luați un moment pentru a, în primul rând, citiți toate informațiile furnizate aici unde majoritatea întrebare răspunsurile sunt.

2.Dacă nu este ,atunci puteți să contactați cu noi prin trade manager sau lăsați un mesaj pentru noi, vom răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 24 de ore.


Pasha Hodzinsky
2020-09-20
5/5
Was really pretty when I first bought washed one time and got ruined
Lubushka3
2020-10-27
5/5
Honestly so nice I'll keep ordering. They shipped quick enough considering there were five and the quality is so nice. The colour is so nice and the fit is just slightly oversized which is so cool because when I tuck it into my jeans it looks nice and relaxed. The colour is my favourite as is true to the description. I would highly recommend!
Theduel 08
2020-09-23
5/5
Very good quality, if you make S take M for oversize effect, arrived in 15 days
Duykuyky
2020-09-20
5/5
Received Today thank you to the seller
Dedkov I
2020-09-20
5/5
Amazing! Im so happy with that! Thank you seller Good quality 

Scrie o recenzie

Produse similare