DAB Noptiera Ceas Deșteptător Radio Mare Sn Dual Ceas Deșteptător Dual USB Radio Sleep Timer Radio FM Ceas


Etichete: usb receptor dab, bucătărie timer, de radio, timer sleep, dab, ceas cu radio fm, femeie lego ceas, de sex masculin ceasuri de mare, radio cu ceas deșteptător, radio somn, ceas deșteptător cifre.

100.11lei 125.13lei
  • In stoc
  • w102498



  • Origine: NC(de Origine)

DAB Noptiera Ceas Deșteptător Radio Mare Sn Dual Ceas Deșteptător Dual USB Radio Sleep Timer Radio FM Ceas

grande Mare Sn: mare, alb lumina LED-uri sn pot vedea timp de o distanță lungă în timpul zilei și noaptea, și sn luminozitatea este reglabilă.Butoanele mari sunt ușor de operat și radio cu ceas poate fi folosit cu ușurință de către persoanele în vârstă.Practic In Utilizare: radio Cu ceas, are două seturi de setări de alarmă, care poate fi configurat pentru a porni automat pe radio DAB sau radio FM și radio cu ceas, puteți seta programul de alarmă, și are funcția de repetare.

Design practic: radio Cu ceas, are funcția de oprire automată, astfel încât să puteți seta în mod liber puterea de auto off timp.UȘOR De UTILIZAT: radio cu ceas caracteristici automate DAB / FM buton de căutare pentru toate canalele, care este ușor să se schimbe.Si are 5 canale preferate de stocare butoane pentru a seta rapid și de a asculta canalele preferate.Meșteșug: radio Cu ceas, două caracteristici alimentare USB porturi de ieșire, care poate încărca două telefoane mobile, în același timp.

Funcțiile Descriere:ceas Inteligent de radio cu mare led rosu cifre ecran:5 inch de mare perspectivă display cu 1 inch alb bun cifre de afișare, timpul este ușor pentru a vedea în cameră.Perfect pentru persoanele în vârstă sau persoanele în vedere.Cu ușor-apăsați butonul dimmer, puteți ajusta sn luminozitatea la un nivel înalt sau scăzut.

Operare simplă:controale Intuitive cu o funcționalitate indică o configurare foarte usor, chiar nu necesită instrucțiuni.DAB și FM radio de receptie:Ușor de tuning pentru DAB și FM radio cu înaltă calitate de recepție.Asculta sunetul de cristal clar de radio digital. 1-5 număr prestabilit buton, ușor pentru a stoca și selectați canalele preferate.

Plug-in ceas cu două porturi USB pentru încărcare:Folosi orice încărcător de smartphone pentru a porni ceasul. 3 baterii AA necesare pentru a stoca setările în caz de pană de curent.Dual high-speed porturi USB pentru a încărca rapid telefonul mobil, tabletă, sau alt dispozitiv inteligent.

Timer programabil:Dormi pe radio folosind programabil, timer de somn.Sleep timer durata este de 10-90 minute opțional.

Dual alarma setarea timer:Două butoane de alarma poate fi folosit pentru a configura două alarme diferite

Opțional activare și repetați sunetul:se Trezesc la buzzer sau radio FM sau DAB radio de presetare.Atunci când se selectează pentru a activa radioul, alarma va juca întotdeauna ultimul tuning stație.Funcția de repetare vă permite pentru a prinde mai mult somn, 9 minute mai târziu, sunetul va trezi, astfel încât acesta nu ia mult timp.

Caietul de sarcini:

Nume: DAB Radio cu Ceas

DAB / DAB + de recepție: 170-240MHz

Recepția FM: 87.5-108MHz

5V 2A DC-IN

AA * 3 baterie uscat

Mare cu LED-uri de afișare

Sn luminozitate: 3 nivele reglabile cu o singura cheie

Două ceasuri de alarmă: Setați

Auto: Set

Funcția de repetare

De afaceri de Zi / Închise: Setarea ceasului cu alarmă

12/24 de ore: Comutator

Canale Favorite: poate stoca 5 DAB / FM canal preferat de comenzi rapide tastele de numărul respectiv

Coada de porc antena

Telefon portul de încărcare: 2 USB

Culoare:Negru

Material:ABS

Dimensiune:130*55*65mm

Conținutul Pachetului:

1 * radio cu ceas

1 * Manual De Utilizare

1 * cablu de Alimentare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.


Scrie o recenzie

Produse similare