Noi 3/4 negru complet Aproape fit sport, Salopete, pantaloni Cu densitate Mare Pad material de Înaltă calitate flatlock pantaloni ciclism


Etichete: siruri de caractere 3 xl, ciclism pimmer, rochie de înaltă calitate, jersey spexcel, MJJC, jersey racmmer, spexcel vara, nord lead 3 pret, racmmer ciclism, nord tambur 3 pret.

74.69lei 146.44lei
  • In stoc
  • w102898



  • Numărul De Model: Italia Silicon Ciclism Salopete Pantaloni Scurți
  • Se potrivesc: Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
  • Tip Sport: Ciclism
  • Gen: BĂRBAȚI
  • Tip De Element: Salopete Pantaloni Scurți
  • Material: Polietersulfonă

Uscare rapida si respirabil tesatura Full zip cu blocare în jos tragator la centru de față, Trei buzunare la spate Elastic cu silicon de prindere la partea de jos tiv Partea ochiurilor de plasă panouri pentru lejeritate îmbunătățită(Italia Miti tesatura) Race Fit — Adaptate pentru o potrivire strâns și o aerodinamică poziția de echitatie.Dimensiune pentru o mai relaxat se potrivesc.Acest lucru de înaltă performanță jersey este dvs. de du-te-la element pentru a arăta ca o moda-conștient rider!Tricoul este făcut într-o înaltă calitate, ușor, respirabil și umiditate wicking tesatura.Singur mesh panouri întind de la partea interioară maneca pentru a ajuta la reglarea temperaturii corpului.Maneca mansete de silicon au clești pentru a menține mâneci în loc.Jersey are trei buzunare spate cu un elastic asieta pentru a le menține confortabil, precum și o ascunse buzunar cu fermoar pentru obiecte de valoare. 1.Dimensiuni disponibile:XXS / XS / S / M / L / XL / XXL / 3XL / 4XL 2.100% Real foto 3.Modelul nostru este de 180 cm,60 kg Purta Tricou dimensiune S,Salopete pantaloni scurti Marimea M 4.100% FOTO REALE Despre Transport * vă Rugăm să lista de cereri speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație, etc.) în REMARCA atunci când face plata.Toate elementele vor fi livrate în termen de 1-7 zile lucratoare de la primirea de plată.

Retur si Schimb * Dacă am trimite greșit stilul sau culoarea greșită, am putea returna banii sau reship.Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil. * În cazul în care elementele pot satisface nevoia ta, putem accepta, de asemenea, întoarcerea ta.Serviciul de curierat, de transport de marfă ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

Feedback-ul * Suntem profund sper că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. de la noi. * Atunci când tranzacția este finalizată, și sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv, iar noi vom face același lucru pentru tine. * Suntem de lucru foarte greu pentru 100% feedback pozitiv.Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să nu ezitați să să ne anunțați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine. * Datoria noastră este de a face dumneavoastră de cumpărare fi o experiență fără griji.Scopul nostru este satisfactia clientului!


Scrie o recenzie

Produse similare