Vocea Juca Modul Buton De Control 8 Minute De Modul De Înregistrare


Etichete: bun apasă butonul talk, Redare Audio, înregistrare talkable buton, înregistrare de muzică buton, cip de sunet, arduino sunet, înregistrare vorbesc butonul de câine, vocea butonul de companie, ISD1820PY, vocea butonul de înregistrare.

38.48lei 44.75lei
  • In stoc
  • w103781



  • Nume De Brand: MOKCUM
  • Numărul De Model: vocea juca modul
  • DIY Consumabile: ELECTRICE

Funcția descriere 1>.Produsul vine cu un microfon, care pot fi înregistrate direct și înregistrate; 2>.Puteți utiliza descărcare audio cablu pentru a conecta telefonul mobil sau calculator pentru a înregistra muzică; 3>.Înregistrare de înaltă calitate cip poate înregistra de înaltă fidelitate audio MP3, repetabile de înregistrare; 4>.Acumulator: acumulatorul utilizate în produs este un 3.6 V baterie buton, care poate fi încărcat prin conectarea la computer sau la un încărcător obișnuit cu Android telefon mobil prin cablu de date. 5>.Temperatura De Operare:-20℃~85℃ 6>.Umiditate de operare:5%~95%RH 7>.PCB Dimensiune:44*46*6.5 mm de Înregistrare: vă Rugăm să țineți apăsați butonul.Acesta va începe înregistrarea atunci când auzi 'di';După aproximativ 30 secunde ,opri înregistrarea când auzi 'di di'.Joc:Un strat de sensorr este instalat pe module.Vorbitorul va juca în mod automat atâta timp cât există lumină.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!


Pjjdubreuil
2020-08-20
5/5
Perfect, like last time. Thank you!

Scrie o recenzie

Produse similare