100buc SMD, SMT componentă recipient de stocare cutii electronice caz kit 25 x 31.5 x 21.6 mm pret de fabrica


Etichete: cutie șurub, cutie ic, cutie smd, Cree led 40w, 6 3 pedale, 5k ohm pentru, 3 piese din aluminiu, smd de stocare, 4 ch masina, caz pentru smd.

103.65lei 113.90lei
  • In stoc
  • w104116



  • Material: Plastic
  • Numărul De Model: 25 x 31.5 x 21.6 mm
  • Tip: Instrument De Mână Piese
  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizare: DIY acasă

Descriere produs

n Cazul în care orice întrebare sau nevoie de mai multe caietul de sarcini, vă rugăm să E-mail sau TradeManager la mine sau Mesaj.Notă: vă Rugăm să alegeți China Post Aer Înregistrat Mail, dacă doriți un complet de informații de urmărire.Nostru Freeshipping este China Post Obișnuit Pachet Mic Plus noul număr de urmărire pentru China Post Obișnuit Pachet Mic Plus pot fi urmărite numai înainte de a ajunge la aeroport din țara dumneavoastră.China Post Obișnuit Pachet Mic Plus pot fi urmăriți here:www.17track.net/en Recomanda:

Galerie foto Nici o mini comanda, doar dacă mai puțin de 5 dolari, Va Vom trimite prin China Post Mici Pachete de e-Mail de Aer.Dacă este posibil, vă rugăm să folosiți coșul de cumpărături în magazinul meu, și să cumpere mai mult de $10, astfel încât să putem trimite către un bun mod de transport maritim.Servicii vanzator 1, transport Gratuit prin china post sau epacket. 2, Fabrica direct vânzare,prețuri competitive,de bună calitate. 3, Toate elementele transport gratuit prin China Post Air Mail, în general 25-40 de zile pentru a ajunge. 4, statele UNITE ale americii cumpărător transport gratuit prin ePacket ,în general 7-10 zile pentru a ajunge . 5, Pentru mai mult de 200 de dolari, oferim transport gratuit prin DHL/UPS,în general de 4-7 zile pentru a ajunge. 6, sperăm să se Stabilească pe termen lung cooperarea de afaceri cu tine !!!

Cum de a comanda?

Vom accepta Escrow .

Plata trebuie făcută în termen de 7 zile înainte de a comanda de inchidere a licitatiei.

Vă rugăm să lise de cereri speciale(ca valoare de declarație) în scopul de secțiune notă.

Oferim transport la nivel mondial, deși China Post Air Mail, EMS, DHL,FedEx.

Ne va livra coletul imediat dupa ce o primesc plata.

Pls asigurați-vă că corect adresa.

DHL/FedEx/TNT 3-5days la cele mai multe dintre țări.

EMS 5-10 zile la cele mai multe dintre tari

ePacket 7-25 de zile în statele UNITE ale americii.

China Post (a se vedea fișa de mai jos)

Cumpărătorii primesc doresc cumpărături fericit


Scrie o recenzie

Produse similare