Masina Oglindă De Machiaj Auto Parasolar Lumina De Decor Interior Consumabile


Etichete: zâmbet de pisică, oglinda retrovizoare, masina ford interior lumina, parasolar, accesoriu masina interior, oglinzi foto, copilul parasolar pentru masina, interioare auto oglinda, personalizare auto accesorii, neregulate oglindă.

36.12lei 42.02lei
  • In stoc
  • w104704



  • Tip De Material: ABS + Sticla
  • Înălțime Element: 6.0cm
  • Articol Greutate: 370g
  • Caracteristici Speciale: Oglindă De Machiaj
  • Tip De Element: Oglinzi Interioare
  • Origine: NC(de Origine)
  • Element De Lungime: 28.0cm
  • An: 2020
  • Numele Modelului: Oglinzi Interioare
  • Lățime Produs: 15.0cm
  • Extern De Certificare De Testare: ce

Puncte:

1、cu Argint-placat cu Sticlă: Cu adevărat oglinzi din sticlă în loc de oglinzi din plastic, masina oglinzi de curtoazie pot fi foarte clar și să reflecte cu adevărat pielea.Mare dimensiune 11 inchi, puteți utiliza, de asemenea ca o oglindă de machiaj.

2、Built-in LED-uri Lumini: Această călătorie oglindă de machiaj cu iluminare are 22 de built-in LED-uri, care pot oferi moale natural de zi și de noapte iluminat și mixte moduri de lumina.Cele trei efectul de iluminare moduri sunt deosebit de potrivite pentru a face machiaj natural.

3、fără Trepte Ajustare Luminozitate: puteți ajusta cu ușurință lumina iluminate oglinda de machiaj în funcție de zi, de noapte, de vreme și de condițiile de mediu.Doar apăsați lung pe comutatorul tactil pentru a regla luminozitatea continuu.Click pentru a comuta la trei-stop efect de iluminare.

4、Design Universal: agățat De oglindă este ușor de instalat și de fixat ferm pe parasolar, fără a lăsa spațiu suplimentar în mașină; este ușor de utilizat și să se ascundă, și nu are niciun efect cu privire la deschiderea și închiderea parasolar.Instalarea este simplă, nu alege modelul de masina. 9mm subțiri și ușoare se potrivesc.

5、Built-in de Mare capacitate Baterie: Acest drăguț oglindă de machiaj are un built-in baterie 400mAh cu capacitate mare și de lungă de viață a bateriei.Nu este nevoie pentru a încărca în mod frecvent, oglinda de machiaj luminos poate fi prietenul perfect pentru a vă ajuta să prinde cu frumusețea oricând, oriunde.

Caracteristici:

1. Compact oglindă de machiaj este fabricat de înaltă calitate din material ABS și sticlă oglindă, cu design perfect și rezistent la zgârieturi.

2. Cu led-uri speciale oglindă și fără trepte de reglare a luminozității design, portabil, oglindă de machiaj este potrivit pentru diferite condiții de iluminare. 3 ajustare a temperaturii de culoare.

3. Usor de instalat, cele două clipuri de pe spate face parasolar ușor de instalat pe cele mai multe tipuri de parasolar.

4. Baterie reîncărcabilă design, de mare capacitate și de lungă de viață a bateriei.

5. Potrivit pentru vehicule (autoturisme, Rulote, camioane, etc.).

Caietul de sarcini:

Nume: Masina Oglindă De Machiaj

Material: ABS + sticla

Coajă de culoare: alb/negru

Dimensiune: aproximativ 260*135*9mm/10.24*5.31*0.35 în

Suport tehnic: 400mah baterie reîncărcabilă litiu

Numărul de Led-uri: 22 de pc-uri, inclusiv cablu USB (1,2 M)

Timp de incarcare: 2H

Greutate: aproximativ 280g

Lista De Ambalare:

1 x Masina Oglindă de Machiaj

1 x USB Cablu de Încărcare

Note:

1. Lățimea maximă a parasolar, care poate repara automat oglindă este despre 6.65 inci, vă rugăm să verificați dacă acesta este potrivit pentru masina ta înainte de a comanda.

2. Datorită măsurare manual, o toleranță de 1-3mm poate avea.


Scrie o recenzie

Produse similare