Din Lemn De Lux Titularul De Hârtie Igienică De La Baie Montat Pe Perete Metal Nuc Maro Toaletă Cârlige Suport Hârtie Retro Accesorii De Baie


Etichete: titularul de hârtie igienică lemn autocolant, toaletă sistemelor de încălzire, suport, rustic, din lemn, accesorii pentru baie, baie din lemn partiții, nut cracker, baie maro, titularul de hârtie igienică câine, toalet titularul de hârtie stea de bronz, subțire de hârtie igienică, scaun de toaletă.

56.10lei 81.32lei
  • In stoc
  • w1050



  • Material:
  • Numele produsului:
  • Metal Titularul De Hârtie De Finisare De Suprafață: Bronz
  • Tip: suporturi de hârtie
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: titularul de hârtie igienică
  • Un alt nume: Igienica Dispensere De Rola

Greenerwood țesut titular

Puncte de vânzare

Noi GreenerWood material, 69% material lemnos + 31% material polimer, nu vopsea, adeziv, și nu se va sparge, a deforma, a mucegaiului pe termen lung contact cu apa.În caz de fixare a materialelor lemnoase, este mult mai sănătos și ecologic.Există tuburi metalice din lemn rotund tuburi ca suporturi, care au aceeași putere ca și cadru metalic.Prin prelucrare manuală, fiecare produs este unic.

Sfaturi:

*Datorită prelucrării manuale, acesta nu poate fi la fel de elegant ca interfață de masina de prelucrare. *Instalarea produsului necesită foraj, aveți nevoie pentru a pregăti electrice de gaurit, ciocan, banda și alte instrumente.

De afișare a imaginii

Pașii de instalare

1. Scoateți foaia de oțel de pe produsul de bază, selectați două găuri departe unul de altul din cele trei găuri în tablă de oțel, și să le marcați pe perete. 2. Folosiți un burghiu de 6mm pentru a detalia poziția marcată cu o adâncime de 3,0 cm. 3. Șurub de plastic de expansiune țeavă șurub în perete. 4. Aliniați tablă de oțel cu gaura, și să se asigure că din tablă de oțel este plasat orizontal, fără oblic.Înșurubați șuruburile cu o șurubelniță.Trebuie doar să instalați cele două șuruburi. 5. Pune corpul principal pe fix placă de oțel cu șurub cu fața în jos. 6. Strângeți șuruburile cu un mic hexagon cheie și repara corpul principal.

Despre Cumpărături

Nu aveți orice îndoieli cu privire la următoarele întrebări?Poate puteți să mă contactați direct prin www.antena1slobozia.ro.

Produs Original

Toate produsele sunt fabricate în mod regulat fabricile, și calitatea de bunuri pot fi asigurate.

Livrare Rapida

Selectați o înaltă calitate, compania de transport pentru a scurta timpul de transport.

Servicii De Calitate

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele cu care vă confruntați înainte de plasarea comenzii și după primirea mărfurilor.

Urmați-ne

Ca urmașii noștri, vă puteți bucura de mai multe reduceri la unele produse.

Estimat timpul de tranzit

Asia (CA) :11-30 Zi Europa (UE) :15-40 Zi America de nord (NA) :20-40 Zi America de sud (SA) :25-45 Zi Oceania (OA): 20-35 Zi *aceste date este de așteptat timp de livrare a pachetului, în condiții normale, numai pentru referință; specifice timpul de transport este condiționată de situația reală.


Scrie o recenzie

Produse similare