ASXMOV din aliaj de Aluminiu amortizor pentru masina cu ventuza de montare pentru Ronin S Gimbal pentru dslr gimbal aeriene frânghie din oțel inoxidabil


Etichete: trepied, carbon fibre trepied, stabil pentru telefon, camera pentru trepied, mercruiser instrument, ronin s, g shock, hârtie absorbant, dji ronin s, ronin.

370.10lei 462.60lei
  • In stoc
  • w105373



  • Utilizarea: Dslr
  • Greutate (g): 300g
  • Material: Aluminiu
  • Pachet: Da
  • Numărul De Model: Amortizor
  • Nume De Brand: asxmov
  • Notă: amortizor numai, alții nu sunt incluse
  • Pliat Lungime (mm): 0mm
  • Numele produsului: amortizor pentru masina de montare
  • Max Extened Lungime (mm): 0mm
  • Tip: Trepied Profesional

nbsp

nbsp

ASXMOV din aliaj de Aluminiu amortizor pentru masina de aspirație ceașcă mountnbsp pentru Ronin S Gimbal pentru dslr gimbal aeriene din oțel inoxidabil ropenbsp

nbsp

nbsp

nbsp

Notă: șoc absorbor numai,

nbsp nbsp nbsp nbsp nbsp alte gimbal/camera/ aspirație mount /baterie nu sunt incluse.nbsp

nbsp

Dacă gimbal este Ronin S, veți avea nevoie de un alt gimbal de bază pentru a utiliza acest amortizor.vă rugăm să verificați gimbal de bază, dacă aveți nevoie.multumesc.

nbsp

nbsp

nbsp

Picture show

nbsp

Expozitie nbsp nbsp nbsp

nbsp

Despre ASXMOV

De la înființarea sa în anul 2010, ASXMOV se specializează în high-end de film de echipamente de producție și dezvoltare, miezul nostru, echipa tehnică cu experiență completă în industria de film, și în avans CNC tehnologie de codare mașină de design, ASXMOV scopul de a de calitate de top de echipamente de film.

nbsp

Am propria marcă ldquoASXMOVrdquo, ASXMOV serie de produse sunt tot timpul în China și pe scară largă fi găsit în piața globală.Principalele produse includ: multi-axe CNC motion control slider aparat de fotografiat sistem, ventuza de montare în mașină, cablecam, gimbal, dslr rig etc. ASXMOV produse este popular în rândul cel mai din industria de film oameni, televizor și companie de producție de film pentru calitate de top și profesionale de fotografie de efect.

nbsp

Ideea De Baza:

Creative este de origine, fără sfârșit depasi.nbspnbspnbsp

nbsp

Echipa De Bază:

Pasiune, gravitația, spirit creativ, cele mai multe sunt de mare pasiune pentru industria de film.Noastre core echipa tehnică și echipa de vanzare sunt destul de în spatele scenei de producție și mulți ani de experiență în industria de film, care poate oferi profesionale și rapide de asistență tehnică și service post-vânzare!

nbsp

Cultura Noastră:

Valoarea de bază: onestitate, umil

Ideea de Management: focus făcut profesionist.Profesionist făcut, calitate își câștigă respectul.

Misiunea noastră: fără sfârșit pentru dezvoltare, de creație, proiectare și dezvoltare, oferă mai avansate, mai stabil echipamente fotografice pentru televiziune și producție de film.nbsp

nbsp

Plata:

Paypal/western union/TT sau alte.

nbsp

Livrare:

Pachetul va fi amenajat prin DHL o dată de plată a confirma de partea ta.Cum pentru dolly slider sistem, pls ne permit 2 zile pentru a pregăti testul și asigurați-vă că funcționează bine înainte de expediere.nbsp

Vă rugăm să rețineți că,Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importationnbspinto țara dumneavoastră.nbspWe poate ajuta la scaderea taxa de timbru dacă este nevoie.

nbsp

Feedback-ul :

nbsp

Scopul nostru este de 100% satisfacție a clienților.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

nbsp

Se întoarce:

nbsp

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale,în Cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare.

nbsp

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.Înainte de a returna produsele,vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică,vă Rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.

nbsp


Scrie o recenzie

Produse similare