Piscine Canoe Puncție Reparații Adeziv Accesorii Barca Rib Sporturi Acvatice Cu Cheie Gonflabilă În Aer Liber Patch Adeziv Kit


Etichete: Piscină Dozator De Clor, piscină spa, xl clipuri clip, mare portabil piscină, barca caiac, accesoriu pentru barca din pvc, bazin de înot, gonflabile piscina swimava, aripioare de formare, steagul scufundări.

28.52lei 39.05lei
  • In stoc
  • w106296



  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Alte
  • Nume De Brand: Woopower
  • Tip: Alte

Caracteristici:

Adopta plasture rezistent la apa material și funcționează sub o presiune de aer.

Poate fi folosit pentru a repara tăieturi și găuri în barcă gonflabilă, pluta, caiac, canoe, deasupra solului, piscina, etc.

Acesta poate fi de asemenea utilizat pentru aer/apă pat/saltea, gonflabila, canapea și lounge, și jucării de apă.

Caietul de sarcini:

Tip: kit de reparare

Patch-uri de material: PVC

Culoare: așa cum se arată

Patch-uri de dimensiuni(L x W):18 x 9.5 cm

Adeziv dimensiuni: 13 x 2.7 cm

Cheie dimensiuni: 14 x 3 cm

Container dimensiune: aproximativ 16.5 x 7 cm

Instrucțiuni:

1.Dezumfla produs, astfel încât zona de reparații este la fel de plat ca posibil.

2.Curățați și uscați zona bine în cazul în care reparația este de a fi făcut.

Notă: Pentru a permite o mai bună aderență s-au înghesuit pe suprafețe, se aplică lipici la zona de reparații și freca departe s-au înghesuit textura până la o suprafață netedă este expus.

3.Folosiți o cantitate suficientă de ciment lichid pentru a umezi înapoi la zona de reparații.Notă: nu folosiți prea mult ciment, acesta nu va sigila în mod corespunzător.

4.Apăsați plasturele ferm pe zona de reparații și deține temporar.

5.Dacă articolul este un gonflabile, nu re-umfla pentru 12 ore.

Pachetul include:

2 x Elipsă patch-uri

1 x Adeziv

1 x Cheie

1 x Container

Note:

Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Notă:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în poze,dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model.

2.Compara detaliu dimensiuni cu a ta,vă rugăm să permiteți-2-4cm diferă datorită măsurare manual pentru haine, multumesc Tuturor de măsurare în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX durează 3-7 zile ,EMS durează 8-12 zile.Post air mail nevoie de 2-8 săptămâni.Dar toate acestea sunt dependente de țară livrate.

2) SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

1) Cumpărătorul devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!


Scrie o recenzie

Produse similare