Riflescope Reticul sistem de Nivelare cu Durabilitate construcții grele design universal pentru legată de fabricarea armelor de Întreținere RL2-0053


Etichete: vgod, 3602, mare pe luneta, bumlon tactice, slingshot pușcă, geanta legată de fabricarea armelor, armurierul instrumente defensive, riflescop, dtk, riflescope hakko.

89.82lei 187.12lei
  • In stoc
  • w106494



  • Punct de vânzare 1: Mai multă acuratețe
  • Punct de vânzare 4: Durabilitate Mare
  • Materiale de Nivelare sistem de: Metal
  • Culoare de sistem de Nivelare: Aur
  • Punct de vânzare 3: Versatilitatea se potrivește aproape toate tipurile de arme
  • Numărul De Model: Riflescope Lunetă sistem de Nivelare
  • Nume De Brand: Bumlon
  • Punct de vânzare 2: Non-marring tampoane pentru arma

Riflescope Reticul sistem de Nivelare cu construcții grele design universal de stocare de caz pentru Întreținere legată de fabricarea armelor

Ai simțit vreodată dificil pentru nivelarea scopesight?Aici este un grele de construcții Lunetă sistem de Nivelare pentru tine.

Descriere:

Materiale: metal Culoare: Aur Size: 4.02(L)*2.76(W)/10.2*7cm Greutate: 8.8 Grame/250g

Atenție:

Atenție placemwnt de nivelul de referință pe o mare ,zona de plat, care este nivelul cu receptor și ca nivel de sine stă perpendicular pe pușcă plictisesc.

Caracteristică 1: De Precizie

1.【Precizie】 Fiecare domeniu de nivelare instrument are un nivel de bule atât pe nivelul de referință și baril clemă de nivel pentru măsurarea cu precizie.Și magnetic jos pe nivelul de referință pot adăuga greutate și stabilitate.

Caracteristică 2:Măsuri De Protecție

Domeniul de aplicare de montare nivelare a tampoane de cauciuc la punctele de contact de pe baril clemă de nivel, care proteja arma baril bine.Non-marring tampoane pentru a se asigura nici o deteriorare se face la punctele de contact.

Caracteristică 3:Versatilitate

Domeniul de aplicare de nivel este reglabil si se potriveste aproape toate tipurile de arme, chiar și cel mai mare diametru de barili, inclusiv puști de vânătoare.

Caracteristică 4:Durabilitate Mare

Folosește prelucrate cu precizie din aluminiu cu un finisaj anodizat, asigurarea armurier nivel mai bună durabilitate.

Despre RiLong

Guang Zhou RiLong de Tranzacționare de Dezvoltare co.ltd(RL) a fost infiintata in anul 2008,situat în GuangZhou.RL este un profesionist în aer liber, Vânătoare și Echipamente & Accesorii.Misiunea noastra este de a oferi clientilor cu produse de înaltă calitate,preț rezonabil și de bună soluții pentru utilizatori la nivel global.Noi vă urez bun venit din toată lumea să ne contactați pentru viitor cooperarea de afaceri și de a construi beneficii reciproce pentru a face un mare succes!

Feedback-ul:

1,Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele.Dacă lauda ta vine cu o fotografie a clientului de afișare produs, comanda următoare va bucura de un discount suplimentar. 2,Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu direct să ne dea feedback-ul rău (ta feedback-ul rău ne doare profund), vă rugăm să ne e-mail.Pentru atenție, ne va da cu siguranta un satisfăcătoare plan de tratament care va face 100% mulțumit.

Contactați-ne:

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați prin intermediul "contact" link-ul și "chat" link-ul.Vom răspunde la tine în termen de o zi lucrătoare.


Lungu1911
2020-12-15
5/5
awesome product
Smithie 1990
2020-08-15
5/5
До Мск 12 дней, качество хорошее, в общем если не профессионально занимается, то подходит вполне!
DaveAWMerry
2020-10-14
5/5
PERFECT! THANK!
Zietsch666
2021-01-04
4/5
In advertising was a plastic case, the device came in a cardboard box, which is less practical. The system liked, it was made qualitatively of metelle.
Popucalena
2020-12-02
5/5
Good quality, accurate and durable. Late delivered takes about 2 months

Scrie o recenzie

Produse similare