Acasă Decor Robot Ceas Deșteptător Multi-culoare Modelul de Robot Studiu Dormitor Blat de Decor Copii Cadou de Ziua Noptiera Ceas


Etichete: ceas rotund mecanism, ceas retro mâini, oglindă ceas rotund, 2d ceas de perete, baie ceas rezistent la apa, masina de ceas pentru, ceas cu radio fm, ceasuri de perete moderne, ceas de perete mare stație de, ceas deșteptător cifre.

61.71lei 82.29lei
  • In stoc
  • w107431



  • Forma: GEOMETRICE
  • Tip Display: Ac
  • Material: Metal
  • Tip: Ceasuri De Alarmă
  • Caracteristică: Stil Antic
  • Origine: NC(de Origine)

Nume Produs: Robot Ceas Deșteptător

Informații Dimensiune (Lungime Grosime Înălțime):

Vezi foto în opțiuni de produse

Există, de asemenea, o descriere a afișa în partea de jos a paginii detalii

Material: Fier; calitatea este mare și tălpile sunt atent sudate și stabil.

Customer Service: ① 24 de ore livrare rapida; ② 24 oră serviciu on-line; ③ nu Există nici un motiv pentru returnare sau de schimb de bunuri în termen de 15 zile

Umplere intern:

Vom folosi coloană cu bule și spumă de umplere pentru a proteja bunurile de coliziune în timpul transportului.

Ambalaj exterior:

Pe ambalajul exterior este fabricat de înaltă calitate carton cu compresie puternică rezistență,care poate proteja mărfurile de a fi stoarse în timpul transportului.

Despre magazin

1. Pachetul folosește un balon de coloană care este foarte puternic și izbitoare.

2. Există logistică de înaltă calitate de parteneri pentru a asigura pachete sunt la timp (unele pachete coopereze cu oficial logistică)

3.Dacă primiți deteriorarea elemente, vă rugăm să nu comentariu negativ, puteți contacta serviciul clienți on-line, oferim fotografii, verificați-l de reexpediere pentru tine

4. Dacă găsiți că ceva lipsește, puteți contacta serviciul clienți on-line.După verificarea în greutate, dacă ceva lipsește, puteți petrece din nou pentru gratuit.

5. Dacă logistica nu și-a actualizat informațiile noi pentru o lungă perioadă de timp, puteți contacta direct serviciul clienți on-line să-l rezolve pentru tine.Nu pretind litigiile în mod direct.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

6. Stratul exterior foloseste negru ambalare saci sau galben bandă adezivă pentru confidențialitate în ceea ce privește ambalajul, eu si prietenii mei mici sunt foarte atent!


Scrie o recenzie

Produse similare