În 2020, Noul XIAOMI MIJIA Inteligent Apă Fierbător Electric Pro Termostatic rapid de fierbere ceainic inox Mihome Aplicație de Control MJHWSH0YM


Etichete: oficial xiaomi, caz pentru xiaom, 3 xaomi, termostat wifi, fierbător electric vintage bucatarii, eletric ceainic, termostat wifi xiaomi, xiomi inteligent fierbător pro, mijia xiaomi, simplu, fierbător electric.

219.63lei 313.76lei
  • In stoc
  • w107769



  • Thermastatic: Da, prin intermediul App
  • Închidere automată: Da
  • Certificare: CCC
  • Metoda De Incalzire: Underpan Încălzire
  • Numărul De Model: MJHWSH02YM
  • Sursa De Alimentare: 220V/50HZ
  • Scară Marca: Inwall Marca
  • Viteză De Încălzire: 6-10 minute
  • Putere (W): 1800W
  • Capacitate: 1,5 L
  • Caracteristică: 360 De Grade De Rotație De Bază
  • Shell Material: Plastic
  • Stil: fierbător electric
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Nume De Brand: Xiaomi
  • Termică: No
  • Funcția: Anti-uscat de Protecție
  • Timp pentru a pieței: 2018
  • APP de control: MiHome APP
  • Tensiune (V): 220V

Xiaomi Termostatic De Apă Fierbător Electric Pro

* Vizibil Teperature Indicator de Afișare, Convenabil pentru a citi temperatura apei * Poate fi controlat de la distanță prin intermediul mihome APP, totul în mâna ta. * Controlul Constant al temperaturii de timp poate fi de până la 12 ore. * 304 din Oțel Inoxidabil cu Strat Interior, ușor de curățat * Anti-opărire Straturi Duble, mai mult în condiții de siguranță pentru a vă proteja de opărire * Britanice de Control al Temperaturii, garantează un plin de fierbere și durată de viață mai lungă * Două trepte de Amortizare scoateți capacul de Proiectare, se oprește stropi de opărire tine * 1,5 L Capacitate Mare de a întâlni o familie băutură pentru mai mulți membri, nu este nevoie pentru a fierbe apa frecvent * Triplu De Protecție De Securitate Preveni șocurile electrice, nu scurgere de curent, și închidere automată în timp ce uscat funcționare și de fierbere * Fără sudură Uni-body Design pentru ușor de curățare, spune la revedere de la interior * Grijuliu de Stocare a Cablului, pentru a fi mai ușor de maree-up

Puncte De Vânzare

Reglabil 5-viteze de izolare termică | în timp Real de afișare a temperaturii | 1,5 L capacitate mare | Triple proiectare protectie

Un fierbător electric cu un ecran

Noua generație de Mijia termostat fierbător electric Pro, modernizate de înaltă definiție digitale de afișare, afișare în timp real a temperaturii apei, pentru a evita opărirea atunci când bea apă; puteți ajusta izolare temperatura la va, permițându-vă să bea o apă preferate.

Cinci tipuri de conservarea căldură temperatura

În funcție de diferite berii are nevoie, o cheie de comutare rapidă.Probioticele pot fi spălate la 40 ° C Laptele praf poate fi preparată la 50 ° C 70 "C pot fi spălate copilul fidea de orez Ceaiul alb poate fi preparată la 80 ° C Cafeaua poate fi preparată la 90 ° C * Temperatura de mai sus este numai pentru referință, și pot fi ajustate pe Mijia Aplicația în funcție de nevoile personale.

Sprijin App de control

Temperatura și durata de izolație poate fi setat pe Mijia App.Fiecare bloc de temperatura poate fi reglată între 40-90 ° C.Putere pe timp de până la 12 ore.În funcție de obiceiul de utilizare, se poate deschide, de asemenea, de memorie izolare de ridicare oală și se fierbe automate de izolare. * În mod implicit, aplicația nu se deschide "pompa vas de memorie izolare" și "fierbere automata izolare".După pornirea Aplicației "Ridicarea oală pentru a păstra cald", ceainicul este în conservarea căldură.După ce potul este ridicat, acesta este pus înapoi în bază și ceainic continuă să țină de cald.

Tiristor lumina-tonifiat izolare termică fără a perturba

Adaugă tiristor componente, atunci când temperatura apei este mai mică decât valoarea de izolare temperatura, rândul său, pe o mică putere pentru a crește temperatura, pentru a obține un sunet de lumină efect de izolare.Tu nu va fi trezit brusc încălzire zgomot atunci când dormi.

La numai 5 minute de apa rece pentru apa clocotita

Adopta 1800W mare putere colectarea de energie de încălzire ring pentru a genera căldură.Atunci când apa de fierbere, apa este complet încălzit de jos în sus și se încălzește rapid.Aproximativ 5 minute pentru a satisface necesarul de apă caldă menajeră.

Inteligent temperatura apei mangement împotriva repetate incalzitoare

Pentru apa minerala sau apa care nu trebuie să fie fiert pentru secundar de încălzire, apăsați "izolare" buton și se încălzește la temperatura setată să bea sau să se încălzească, fără repetate de fierbere și conservarea căldură.

Brand britanic STRIX termostat, durată de viață mai lungă

Brandul Britanic STRIX termostat folosit de Mijia Termostat Fierbător Electric Pro controlează temperatura mai precis, se asigură că apa este complet fiert, iar termostatul are o durată de viață de până la 10 ani *. * Datele experimentale este de STRIX INOVATIVE MO modernă tehnologie de laborator; datele se măsoară, în medie, sub 2-3 ori pe zi și aproape 1.000 de ori pe an.

De mare capacitate, partaja cu familia

Cu o capacitate mare de 1,5 litri, acesta poate satisface pe mulți oameni să bea la un moment dat, fără frecventă de apă clocotită.

Bun de linie, arde-o oală de apă sănătoasă

Interior vezici, se acoperă topuri și alte părți care sunt în contact cu apa sunt realizate de înaltă calitate din oțel inoxidabil 304, care îndeplinește condițiile de contact cu alimentele materiale de calitate, și nu este ușor de rugina, nici un miros, și ușor de curățat.

Design dublu-strat de ceainic organism, bun pentru izolare termică

La Mijia temperatură constantă fierbător electric Pro adoptă un design dublu-strat, cu un gol strat de izolație între linie din oțel inoxidabil și carcasă exterioară pentru a izola temperatură ridicată în oală și de a preveni mâinile de a fi pasteurizate după ce apa este fiartă.

Putere triplă protecție, mai sigur și mai sigur

Mijia Thermostic Temperatura Fierbător Electric Pro a intim conceput putere triplă protecție; în primul rând, puterea este întreruptă automat după ce apa este complet fiartă; în al doilea rând, atunci când deficitul de apă este detectat, puterea se taie în mod automat; în plus, bine-proiectat cablul de alimentare previne în mod eficient șoc Electric și de scurgere.

Design atent, manopera rafinat

13cm mare calibru integrat de linie Două etape de amortizare a deschiderii capacului de design De înaltă precizie senzor de temperatură Poate găzdui cablu de alimentare


Scrie o recenzie

Produse similare