Harbin Geologice Busola DQL-2A aliaj de Aluminiu teodolit Profesionale de Topografie


Etichete: hazbin, top geologie, hene, echipamente de topografie magazin, ranac, lovol, graficul tech nuci, 4gb card grafic, antic mobilier clasic, pentru fierar instrument.

222.07lei
  • In stoc
  • w108414



  • MPN: Nu Se Aplică
  • Numărul De Model: DQL-2A
  • Numarul Parte: Nu Se Aplică
  • Tip: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • UPC: 700724890849

Instrumentul este de a utiliza un obiecte magnetice (care este, ac), a subliniat direcția de meridianul magnetic caracteristici cu citire cadran inel, poate determina țintă în raport cu direcția de meridianul magnetic.În funcție de cele două puncte selectate (sau un punct cunoscut), poziția de un alt necunoscut țintă pot fi detectate. [Caietul de sarcini]: Amortizare timp de ac : 30-60

Dial scară : 1°

Precizie de cerc aer nivel : 30± 5/2mm(20 grade celsius)

Lista de produse: O busola geologică

Un toc

Un manual de limba engleză

Detalii produs: Lungime : 77.5 mm

Inaltime : 20mm

Latime : 66 mm

Detalii pachet: Lungime :130mm

Inaltime : 100mm

Latime : 80mm

VWK : 0.21 kg(lungime*lățime*înălțime/5000) [greutate Netă]:249G

Magnetică Declinația Magnetică declinația, uneori numit variație magnetic, este unghiul dintre nordul magnetic și nordul adevărat.Declinația este considerat pozitiv est de nord adevărat și negativă în occident.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați : ngdc.noaa

Dacă acul busolei puncte est sau vest de la nord adevărat, offset este numit la est sau la vest de declinare, respectiv.Standard este de a utiliza nord magnetic (MN) ca referință pentru declinare, chiar și în emisfera sudică.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați : Geologie în Domeniul de Robert R. Compton (Iulie 1985)

Estimat de Declinație Magnetică: Declinație este calculat folosind actualul Model Magnetic Mondială (WMM) sau Internaționale Geomagnetic Domeniul de Referință (IGRF) model.Declinația rezultatele sunt de obicei corecte la 30 de minute de arc, dar utilizatorii ar trebui să fie conștienți de faptul că mai mulți factori de mediu pot provoca perturbări în câmpul magnetic.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați : ngdc.noaa

Setarea Declinația: Geologi utiliza busola pentru cartografiere și de măsurare liniare și plane obiecte.Declinația magnetică este setat prin rotirea alamă șurub pe partea de busola cutie.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați : Geologie în Domeniul de Robert R. Compton (Iulie 1985) [Note]: 1. Degetar, agat și ac de rulment este una dintre principalele piese de echipament, trebuie să fie atent protejate, curat, ca nu cumva să afecteze sensibilitatea de ac.Nu trebuie, atunci când, ar trebui să fie instrumentul pentru a fixa.Instrument atunci când sunt închise, prin comutatorul și maneta schimbator misca acul va fi ridicat automat, face degetar și agat poartă afară, ca nu cumva purtat degetar. 2.Nu eliminați cu ușurință toate balamalele, ca nu cumva vrac și afectează precizia. 3.Instrument pentru a evita expunerea la temperaturi mari pentru a evita scurgerile de eșec. 4.Balama rotativă parte de des ar trebui să comand un ceas de ulei astfel încât să se evite slefuire uscat și rupt. 5.Atunci când nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp, ar trebui să fie plasate în ventilate, loc uscat, pentru a evita mucegaiului.Notă: Odată ce ați cumpăra produse Magnetice ,voi trimite adresa ta țară.(Dacă nu,pls ma informa ce țară doriți să utilizați.) Pentru că fiecare regiune a acului nu este același ca și contragreutate poziție.


Scrie o recenzie

Produse similare