Mini Golf Practică Profesională Set Minge de Golf Sport Set Jucărie pentru Copii Clubul de Golf Practica Sporturi cu Mingea, Jocuri de Interior de Golf de Formare


Etichete: minge de golf punerea, callaway golf, clubul de golf, sota cluburi de golf, Golf, golf titleist, Crosa, jetta spoiler, sport top, dvr golf vi.

35.23lei 58.70lei
  • In stoc
  • w1090



  • Caracteristică 1: Golf De Formare Practică Ajutor
  • Caracteristică 3: Practica Echipamente De Formare A Ochiurilor De Plasă
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Cuști & Mats
  • Caracteristică 2: Golf Covor

Puncte:

1. Romanul golf jucării - Un joc ideal pentru jucătorii de golf.De fiecare dată când te duci la baie, vă poate oferi suplimentar de timp de practică, care este un cadou pentru jucătorii de golf.

2. Portabil, compact golf mat: cu Ajutorul nostru verde, puteți confortabil practica golf la domiciliu, birou, curte, toaletă, baie sau în orice alt loc.Doar rândul său, pe partea interioară a pune mat și aveți un complet funcțional de golf!

3. Ușor de configurat - Tot ce trebuie să faceți este să puneți verde mat pe podea, loc punerea verde și steaguri mici, iar apoi apuca crosa și începe pregătirea pentru jocul pentru tine!

4. Noastre de golf, jucarii sunt un mod distractiv, vă puteți bucura de spațiu și timp singur, sau partajarea de jocuri cu pentru copii de familie.

5. Face baie mai interesant.Mare cadou-interesant baie golf joc distractiv de a vă aduce distracție și de emoție, este un mare cadou pentru orice pasionat de golf sau de golf fan.

Descrieri:

Material: Minge, pol, material mâner este PE, argint parte a materialului este din PVC; Crosa cap material este AB; partea de Jos materialul scaunului este PP; Perna de material este un material netesut.

Teren de Golf: 80*69CM

Tija de Lungime: 65CM (35CM prindere)

Minge mică Albă: 3.8 CM

Disc: 12CM

Steagul Lungime: 17CM

Lista de ambalare

1*Practica Mat

2*Golf

1*Catarg

1*Crosa

1*Disc


Scrie o recenzie

Produse similare