Oamenii Lega De Bumbac Cravate Pentru Barbati Femei Formale Print Floral Legături Pentru Petrecerea De Nunta Slab Mirele Legături De Gât Corbatas Hombre Cravat


Etichete: Cravata, om lega, grilaj de gât cravată, papion cravate, cravates vest, cravata roz pentru barbati, lenjerie de cravată, casual tie, cravata barbati, curcubeu gât cravată.

8.54lei 18.96lei
  • In stoc
  • w109515



  • Tip De Element: Legăturile
  • Material: Bumbac
  • Nume De Brand: Gemay G. M
  • Gen: FEMEI
  • Origine: NC(de Origine)
  • Model Tip: Print
  • Legăturile De Tip: Gât Cravată
  • Dimensiune: One Size
  • Numele Departamentului: Adult
  • Stil: Moda
  • Numărul De Model: LD239B

modname=ckeditor modname=ckeditor

Oamenii Lega de Bumbac Cravate Pentru Barbati Femei Formale Print Floral Legături Pentru Petrecerea de Nunta Slab Mirele Legături de Gât Corbatas Hombre Cravata Brand:Gemay G. M Numele Departamentului Adult de Gen:Masculin/Feminin Categorie: cravata Material: Bumbac Model:Print

Dimensiune:145cmx6cm Pachetul Inclus:1 buc 1 polybag 1 inch = 2,54 cm, 1 cm = 0.39 inch Culoare:40Colors sfaturi Cald:

1,ca urmare a diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Va garantam stilul este același ca în imagine.

2,din Cauza diferitelor metode de măsurare, vă Rugăm să permiteți-0-2cm de eroare.

3,Produsele nu cutii.

Nu se potriveste culoarea

Diferenta de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi display-uri, iluminat, culoare de fundal de reflexie, dar dacă tu crezi că primirea de elementul este în culoarea greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă restituirea sau rambursarea fi posibil.

Plata

1. Acceptam carduri de Credit, T/T, Western Union, Escrow .(puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de www.antena1slobozia.ro, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el)

2. Vom livra doar articole la adresa de livrare confirmat cu www.antena1slobozia.ro, deci vă rugăm să confirmați adresa înregistrată pe www.antena1slobozia.ro-ul este corect.

Transport

1. tems sunt în general expediate în curând după ce plata a fost verificată (Sat. & Soare.exclus.)

2. tems vor fi expediate prin Hong Kong Air Mail sau China Post Air Mail de Serviciu.În mod normal, acesta va dura aproximativ 10-25 zile lucrătoare ( exclude sâmbătă și duminică, Sărbătoare Publică) pentru a primi articole.Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă nu primiți element pentru mai mult de 30 de zile.Vă mulțumim pentru înțelegere.

3. Susținem, de asemenea, rapid de livrare prin "EMS", "DHL" "UP-uri", "TNT" "Fedex" (trebuie cost suplimentar).

Politica De Returnare

1. Toate produsele noastre au fost verificate și ambalate în condiții bune.

2. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.

3. Vă rugăm să păstrați toate articolele originale nedeteriorate în re-vandabile condiție pentru a returna produsele.Reveni costul expedierii este responsabilitatea cumpărătorului.

4. Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni .

Feedback-ul

1. Feedback-ul este foarte important pentru www.antena1slobozia.ro cumpara experiență.Noi credem că vă puteți bucura de cumpărător experiență cu noi.Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și total serviciu, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating(DSR) de 5 Stele.

2. Dacă vă confruntați cu orice probleme cu privire la ceva, vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți o anchetă și vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta rezolva problema.

3. Dacă vă simțiți orice insatisfacție, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne să ne dea o a doua șansă pentru a corecta înainte de a vă decide să lăsați orice feedback neutru sau negativ.

Contactati-Ne

1. Vom ajuta și de a rezolva probleme tot timpul, răspunsul va fi făcută în termen de 48 de ore.Dacă nu obține un răspuns, vă rugăm să retrimiteți mesajul din nou.

2. Vă rugăm să ne contactați prin intermediul www.antena1slobozia.ro e-Mail.

Ore de afaceri : SUNT de la 9:00 PM 11:00 , luni - sâmbătă

De bumbac și Lenjerie de Cravate pentru Bărbați Moda Clasic Mans cravata pentru Nunta 6cm Latime Slim Mirele modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor


Scrie o recenzie

Produse similare