2 BUC 2M Încărcare Rapidă USB Cablu Pentru iphone 12 Mini 11 Pro max Lichid de Silicon Cablu de Date Pentru iphone se 2020 Xs Max XR 6 7 8 Plus


Etichete: 8 pin usb, apel iphone 12, minu cablu usb, iphone platesc cablu, tricou twitch, iphon xr, oem cablu lightning, iphon 12 pro max, stick usb, colț mini usb.

14.44lei 20.62lei
  • In stoc
  • w109577



  • Curent Maxim: 2A
  • Nume De Brand: selectec
  • Material Suprafata: TPE
  • Origine: NC(de Origine)
  • Conector B: Fulger
  • Un Conector: Micro Usb

2 BUC 2M Încărcare Rapidă USB Cablu Pentru iphone 12 Mini 11 Pro max Lichid de Silicon Cablu de Date Pentru iphone se 2020 Xs Max XR 6 7 8 Plus

Descriere:

Inovatoare de materiale de: piele Nou-friendly materiale, piele-senzație de silicon, pielea Copilului sa se simta, mai Aproape de piele, mai confortabil și mai moale, netedă și fără pete, lichid de silicon este mult mai durabil.compatibil cu sistem IOS, iphone11/12Pro/mini/Xs/Max/XR/SE2/8/plus.

Date fiabile linie este de multe ori simplu: lichid silicon moale este mult mai durabil, într-adevăr a asigura o bună linie; violența 90 de grade, trage, linia corpului si revina, fără deformări; izolare Termică și material ignifug, în condiții de siguranță și temperatură constantă de încărcare de experiență, nu fierbinte pentru a fi în siguranță.

Selectați și întări SR conexiune de rețea: SR armare design pentru îndoire fără fractură; Lichid de cauciuc moale interfață, plasă armat, rezista 30.000 de violent îndoire.

Bază de cupru: cantitate Suficientă de 128 gros miez de cupru, scăzut de siguranță rezistență, nu numai telefonul mobil, dar, de asemenea, poate fi ușor încărcat tableta Android.

Terminal: Upgrade la terminal, de rebound interne slot, extinde de contact, rezolva în mod eficient model vechi interfață prea largi, pentru a preveni contact prost.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Cablu USB

Brand: KOVOL

Material: silicon Lichid

Culoare: Verde, roz

Lungime: 2m

Interfata: Iluminat

Curent de încărcare: 2A

Funcția: încărcare Rapidă/de transmisie de date

Compatibil pentru: Apple iluminat interfață

Cantitate: 2 buc

Pachetul include:

2 x Cablu USB


Scrie o recenzie

Produse similare