Doamna Costume pentru Femei Set 2020 Primăvara și Toamna Alb Rever de Vârf Subțire Profesionale 2 Bucata Set Costum pentru Femei Costum Personaliza Făcut


Etichete: costum femei, ars femei costum, set pentru femei, costum de bumbac pentru femei, mână de noroi, costum pantaloni femei, sacou formal om, gi joe, Costum, costum floral pentru femei.

278.24lei 347.81lei
  • In stoc
  • w110036



  • Material: Bumbac
  • Tesatura: Bumbac și Poliester
  • 2 bucati: jacheta+pantaloni
  • Guler: Crestate Rever
  • Tip De Închidere: Singur Pieptul
  • Îmbrăcăminte Lungime: Regulat
  • Sezon: Primavara,Toamna,Iarna
  • Numărul De Model: S2032
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Gâfâi Costume
  • Lungime maneca(cm): Plin
  • Gen: FEMEI
  • Compoziția Materialului: Bumbac și Poliester
  • Articol: costume pentru femei
  • Stil: Formal
  • Ocazie: de afaceri,casual
  • Pantaloni Tip De Închidere: Fermoar Fly
  • culoare: Ca imagine

Bine Ati Venit La Magazinul Nostru

Produs:Costum Femei

Pachet:Sacou+Pantaloni

Maneca:Maneca Lunga

Ocazie: potrivit pentru cocktail party, eveniment de seara, club de noapte, Birou, Purta la locul de Muncă, nunta sau orice ocazii speciale.

Sezon:Primavara,Vara,Toamna Lady pentru Femei Costum Set 2019 Primăvara și Toamna Alb Rever de Vârf Subțire Profesionale 2 Bucata Set Costum pentru Femei Costum Personaliza Făcut

NOTĂ: Pleae verificați dimensiunea informații urmați cu atenție propriile noastre marimi inainte de a comanda ,scrie-ți cererea în comentariu sau trimite-mi mesaje, dacă este necesar, atunci când plasați comanda

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în elementul sau costul de transport maritim.Vom declara element de probă și o valoare scăzută pentru a evita prea mult impozit.Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi foarte stricte și nu putem considerare orice taxe vamale, deci vă rugăm să verificați politica vamală la propriul loc.Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație.

Pentru Anulări

Am înțeles că a comanda un costum pentru o ocazie speciala este o importantă întreprindere, și politica de anulare a fost creat cu acest lucru în minte.Cu toate acestea, este important să rețineți că costumele noastre sunt făcute la comandă, și odată ce procesul de creare a început materialele nu pot fi reutilizate.Vestea bună este că, după plasarea comenzii, nu există încă timp pentru a face până mintea ta.Vă rugăm să consultați politica de anulare de mai jos pentru detalii: Nostru Anulări Politicii 1. Comenzile anulate în termen de 24 de ore de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare completă. 2. Comenzile anulate de 1~3 zile dupa confirmarea platii va fi eligibil pentru o rambursare parțială, constând în contravaloarea transportului și 50% din prețul produsului achiziționat. 3. Comenzile anulate după 3 zile de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare parțială, constând în contravaloarea transportului. 4. Odata ce comanda dvs. a fost livrat, acesta nu mai poate fi anulat.

Revenind Pentru Înlocuire sau de Restituire

1. Satisfactia dumneavoastra este de cea mai mare importanță pentru noi.La sosirea pachetului, vă încurajăm să verificați și asigurați-vă că costumul a fost facut la comanda dumneavoastră caietul de sarcini.Încercați pe un costum cât mai curând posibil, fără a scoate tag-uri, modificarea, sau de spălare costum.

2. Dacă sunteți returnarea sau schimbul de costum, vă rugăm să asigurați-vă că acestea sunt în starea lor originală - nepurtate, nespălate, nealterată, nevătămată, curată, fără scame și păr și, cu etichetele intacte și atașat. 3. Costume care nu se potrivesc în mod corespunzător, dar se potrivesc caietul de sarcini-ai comandat, nu pot fi returnate sau schimbate.Cumpărătorii sunt responsabili pentru dimensiune se alege atunci când plasați comanda.Procesul De Returnare 1. Depune o cerere de revenire la vânzător în termen de 2 zile de la sosirea rochii.Include o descriere și fotografii documentare motivul pentru retur.Se întoarce nu vor fi acceptate fără o aprobare prealabilă din magazinul nostru. 2. După ce vânzătorii au aprobat cererea dvs., vă rugăm să trimiteți elementul înapoi la noi cât mai curând posibil. 3. După ce a primit de la instituția noastră, întoarcerea ta va fi procesată în 3 până la 5 zile lucrătoare.O dată cu întoarcerea ta este confirmat și inspectate, vă rugăm să permită până la două cicluri de facturare pentru a fi creditate în contul dumneavoastră.Produsele returnate în inacceptabil condiție nu vor fi procesate ca restituirile și va fi trimis înapoi la tine.

Lăsând un feedback neutru sau negativ nu poate aprofundată a rezolva problemele tale.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ.Ca o serioasă și responsabilă vânzător, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Încă o dată, vă mulțumesc pentru a comanda costum în magazinul nostru și sperăm că vă place dumneavoastră de cumpărare aici.Comentariile tale sunt de mare importanță în succesul afacerii noastre.Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și de vânzări de servicii, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating.Fabrica noastra este Profesionist Costum de Fabricație pentru mai mult de 4 ani.Noi de aprovizionare costume de nunta, bal, petrecere, costume formale costum de ocazie,mens vesta etc.Din cauza noastre de control de înaltă calitate, cele mai bune servicii de vânzări, timp rapid de livrare și preț competitiv, costumele noastre sunt vândute foarte bine într-o mulțime de țări (cum ar fi America, Canada, Mexic, Brazilia, Federația rusă, Anglia, Chile, Australia, etc.) Suntem flexibili și pot face costume în funcție de cerințele dumneavoastră.


Axphanite57
2020-09-17
5/5
Nice fashionable blazer nice suit made beautifully bright and clear lovely colors looks chic fashionable stylish and modern advice

Scrie o recenzie

Produse similare