Termometru Galileo Picătură De Apă Prognoza Meteo Sticla Decor Creativ


Etichete: galileo gps, sticla furtunii, galileo, antena gnss, gnss rtk, vreme, gps gnss, zile, stația de vreme, ceas de vreme.

65.74lei 79.20lei
  • In stoc
  • w110909



  • Origine: NC(de Origine)

100% de brand nou și de înaltă calitate

OOTDTY

Caracteristici:

Galileo termometru este compus dintr-o picătură în formă de sticlă și un viu colorate de sticlă minge plutitoare.

Mână-suflate bile de sticlă a arăta frumusețea de măiestrie, și de a folosi incredibil modificări chimice și fenomene ca mobilier de interior, care sunt atât de frumoase și interesante.Chiar și operele de artă pot fi folosite ca și cărți științifice.

Fizicianul Galileo a descoperit că greutatea specifică a unui lichid se schimbă în funcție de temperatură.Folosesc acest principiu pentru a face acest termometru.Atunci când temperatura este diferit, densitatea de lichid se va schimba, și flotabilitate va schimba, de asemenea,.Prin urmare, sticla float în container va crește încet sau chiuveta cu schimbările de temperatură.Balonul de sticlă se afișează temperatura și temperatura reală este de citit pe temperatura placă plutitoare de pe partea superioară minge de sticlă.

Caietul de sarcini:

Dimensiune produs: 110×80mm

Greutate: 220

grame Material: sticla, ulei de parafină, apă

Numărul de sfere: 5 poate măsura temperatura între 18 grade și 26 de grade

Notă: 1. Vă rugăm să nu utilizați în apropierea incendiilor și echipamente de încălzire. 2. Vă rugăm să nu puneți-l în lumina directă a soarelui. 3. Nu se încadrează greu sau freca puternic. 4. Dacă produsul este defect, dacă lichidul din interior vine în contact cu pielea, vă rugăm să clătiți imediat cu apă curată.Dacă porți haine, vă rugăm să spălați hainele bine cu apă.4.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.5.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include:

1 × Set


Scrie o recenzie

Produse similare