CNC Scut cu 4 x A4988 pas cu pas drivere și chiuvete de căldură pentru GRBL


Etichete: scut, grbl ecran, gp2y0a21yk0f, grbl scut amazon, a4988 radiator, arduino cnc scut, 2sc1940, a4988, grove scut esp32, arduino proto scut.

28.43lei
  • In stoc
  • w111117



  • Numărul De Model: BM-0000
  • Tip De Element: CNC Electronica
  • Nume De Brand: VRAC-MAN 3D

CNC Scut

Descriere

Acest minunat pic de bord poate controla 4 motoare pas cu pas.Acesta este dotat cu 4 x A4988 pas cu pas drivere și chiuvete de căldură.

Controlat de un Arduino Uno compatibil care rulează , făcându-l ușor de utilizat prin intermediul , sau etc. Caietul de sarcini: Versiune 3.00 4-Axa de sprijin (X, Y, Z , a-Poate duplica X,Y,Z sau de a face o deplină a 4-a axa cu custom firmware folosind ace D12 și D13) 2 x opritoare pentru fiecare axă (6 în total) Utilizează GRBL ca software-ul de control Utilizează detașabil Pololu A4988 compatibil pas cu pas drivere.Putere de alimentare: DC 12-36V Interfata: mini-USB Maximă motor pas cu pas curent: mai puțin de 2A 2 faza 4 fire de motor pas cu pas Peste 1A motoare pas cu pas trebuie să utilizați căldură-chiuvete și/sau alte răcire (ventilator) Vine cu: 1 x CNC Scut 4 x A4988 Drivere Motor pas cu pas 4 x Chiuvete de Căldură cu bandă termică aplicat.Software-Ul Necesar:

De Vânzare de Top CNC-Ai Putea Dori

------------------------------------------------------ E-mail: [email protected] -------------------------------------- -----------

Plata

Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou .

Transport

Vă rugăm să scrie TREBUIE să se POTRIVEASCĂ Transport pentru adrese.

Postul va fi livrat în termen de 1-3 zile lucrătoare în timpul normal.

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plata(Brazilia 60-100days), vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

Taxe Vamale

Taxe de Import, impozite și taxa nu sunt incluse în prețul produsului sau taxa de transport maritim.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Noi, de obicei, va marca bunuri pentru un low-cost de pe declarația vamală și suntem încercarea de a vă ajuta să reduce sau de a evita GST sau V. A. T sau alte taxe de import.Dar nu putem garanta nici un impozit, taxa, deoarece este depinde de politica țării.

Feedback-ul

Vom lucra cu tine pentru a până când sunteți mulțumit.am sincer sper că puteți să ne lăsați un Feedback Pozitiv si 5 Stele , pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați prin (Mesajele) sau (Cere Vânzătorului Întrebări), manager de Comerț, înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și de a satisface nevoile dumneavoastra.


Scrie o recenzie

Produse similare