JCBritw LED-uri Cresc Light Estompat Auto On/Off Timer Cultivarea Plantelor de Lămpi pentru Plante de Interior 60W Spectru Complet Alb 3500K Agățat


Etichete: cob fito, hoodi pe alb, bucătărie timer, 150w led-uri cresc, 3d dragon lampa, cresc led, cob full spectrum led-uri albe de plante, led fitolampy pentru plante, full spectrum led benzi, led.

105.72lei 151.04lei
  • In stoc
  • w1114



  • Greutate Netă: 0.55 kg/1.2 kg/19.4 oz
  • timer: 3H/9H/12H AUTO ON/OFF
  • Dimensiuni: 12.5X3.8X0.6 inch
  • Este Estompat: Da
  • Spectrul: 3500K alb Spectru Complet
  • estompat: 10 nivele de luminozitate adjustble
  • Tip De Element: Cresc Lumini
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: JCBritw
  • Sursa De Lumina: Becuri cu LED-uri
  • Material: Aluminiu+ABS
  • Sursa De Alimentare: DC
  • Tensiune: 85-265V
  • Puterea reală: 20±2W
  • Putere: 60W
  • Certificare: ROHS
  • Numărul De Model: ASP-75LED-60W-Y

JCBritw 2019 Nou Model 60W LED-uri Cresc Light este o versiune Imbunatatita cu spectru complet 3500K alb Led-uri, Estompat cu Funcție de Cronometru, Premium Aluminiu Material, Luminos, Subțire și 12V în condiții de siguranță în afara alimentare - un Cadou Minunat pentru Iubitorii de Plantare și de Succes Grădinari.Este mai verde, cu economie de spațiu și eficiente energetic în creștere lampă pentru a vă ajuta să crească sănătos, prosper plante oriunde în casa ta.Acesta este cel mai cost-eficiente cresc de lumină atunci când compara cu alte putere mare și scump cresc lumini pentru plantare. 12V în condiții de siguranță în afara alimentare face mai ușor pentru a repara și că fără căldură, la lumină.Luminozitatea sunt 10 niveluri reglabile.Au funcția timer 3H/9H/12H setări.Cu întregul spectru luminos Led-uri, lumini pot promova rapid planta este rata de creștere.De asemenea, va ajuta la reglarea nutritie de calitate, să contribuie la îmbunătățirea sintezei de benefic pentru produse chimice, elimina substanțe chimice nocive și de a îmbunătăți valoarea nutrițională.Ajuta plantele să crească mai sănătos și mai viguros, cu abundente.

OPTIMĂ A SPECTRULUI

Luminile sunt integrate cu 75PCs de înaltă calitate 3500K alb Led-uri, oferă toată lumina suc de plante trebuie să crească mai repede și mai bine.Acesta poate acționa ca singura resursă de lumină la plante de interior, în zilele ploioase, în timpul iernii sau în spațiul întunecat.Ajuta plantele să crească mai sănătos și mai viguros, cu abundente.

Cu JCBritw întregul spectru cresc de lumină, puteți crește plante pe care doriți într-un an în jurul valorii de,includ anti-sezonul plante,potrivite pentru toate tipurile de plante de la semănat la recoltare.

DE MARE VALOARE-CREȘTERE DE 40% YIELDE

Egal cu tradiționale de 150 w HPS/MH în timp ce consuma doar 20W.Este recomandat pentru a acoperi o suprafață de 16x24"să 40x48", și să fie atârnat în jurul valorii de 6"-24"în funcție de diferite etapă de creștere a plantelor.Proiectat științific pentru a menține echilibrul de PAR/Lumen de Ieșire și de Acoperire.

EFICACE SI EFICIENTA

Realizate cu material de aliaj de aluminiu pentru a atinge excelenta disipare a căldurii.Salva factura la curent o mulțime.Super-luminos de înaltă calitate LED chips-uri integrate cu 60degree Reflector Cupe, produce lumini uniforme distribuite mai uniform pe plante decât generic bec lentile, lumina va fi absorbită la maxim posibilitatea.Greutate redusa, compact si durabil.Nici fan, nici un zgomot, mai convenabil și în condiții de siguranță.

Estompat cu Funcție de Cronometru

Cresc lumina vine cu ușor de utilizat controler permite luminozitatea 10 nivele reglabile de la 10% la 100%.Satisface nevoile de diferite plante în diferite faze de creștere.Funcția de sincronizare vă permite 3H 9H 12H setări, doar stabilirea și uita.Ușor de utilizat, plug and Play.

Caietul de sarcini

- Model: JCBritw 60W - Putere: 60 watt / Avg.remiză putere: 20W±2W - Net greutate: 0.55 kg/1.2 kg/19.4 oz - Dimensiune: 12.5x3.8x0.6 inch - Tensiune de intrare: AC85~265V / 50-60hzC - A sugerat On/Off Time: 8-16hrs Pe zi, cel putin 8 ore întuneric pe zi - A sugerat să stea înălțime: aproximativ 6-24v, pentru a regla în funcție de ciclu de viață diferit de plante specifice - Avea funcția timer 3h/9h/12h setări - 10 nivele reglabile

Ce e în cutie?

1 x JCBritw 60W LED-uri cresc de lumină; 2 x agățat kit; 1 x sursa de alimentare; 1x manual de Utilizare 1x Reglaj și de control timer

Aplicate Pe Scară Largă

- Creștere al plantelor de lumină poate fi folosit atât pentru hydroponics și plante în sol, cum ar fi roșii, cartofi, ardei, salata verde, etc. - Potrivit pentru toate mediu de crestere de interior: cresc cort, cameră de creștere, etc. - Potrivit pentru toate tipurile de plante cu flori:Special plante de interior,rosii,vinete,trandafir,ect. - Potrivit pentru toate tipurile de verdeturi:Ierburi și legume cu frunze,salata verde,bok choy,ect. - De asemenea, potrivit pentru interior, de gradina sau de interior, ghivece peisaj.

Cu JCBritw 60W planta să crească de iluminat puteti:

- Cresc ierburi preferate,legume și plante pe tot parcursul anului.Aveți posibilitatea să crească delicate tropicale, care va inflori pe tot parcursul anului, precum și permițându-vă să recolta ușor să crească legume și ierburi în cele mai reci zile de iarnă; - Învățați-vă copiii despre importanța de gradinarit; - Face un cadou pentru un entuziast grădină prieten; - Asigurați-vă de plantare fi o experiență mai ușoară și plină de bucurie; - Mai mult surpriza de a fi găsit în timpul utilizării.

Despre Noi

JCBritw își propune să aducă high-end inovatoare cu LED-uri cresc de lumină să aventuros utilizatorii care doresc pentru a face planta să crească mai repede și mai bine.JCBritw LED-uri cresc light are multe avantaje, cum ar fi luminozitate ridicată, consum redus de energie, viață lungă, joasă tensiune de operare, ușor de miniaturizare și așa mai departe.De obicei, aplicate cu efect de seră, fermă verticală, hydroponics și horticultură.Se poate însoți de plante de la semănat la fructe.Oferă plante, legume și flori de toate etapele cu tot ce-și doresc în lumina naturală a soarelui.Îl puteți folosi pentru a planta trandafiri, ardei, rosii, busuioc, salata verde, lămâi, palmieri,orhidee, mentă și orice alte fructe și legume.Cu LED-uri cresc de lumină, planta va crește mai repede și mai bine.Puteți avea la prețuri accesibile LED-uri cresc light, cu bună calitate și servicii superbe.Așteptăm cu nerăbdare să o cooperare pe termen lung cu tine.


Kellydarin1998
2020-12-21
5/5
I strongly recommend this grow light and seller. Great results achieved by this lamp. would by from you again. thank you!
Tahatanrioven
2021-01-01
5/5
delivery arrived in 2 weeks, timers works perfectly. just used for a month, it's fine for now.
Sergeym L
2020-09-15
5/5
Very good lamp did not even expect! Full range of compact dimensions... For a small box, that's it. .. The only question is whether the big plant of this lamp is enough...
Bezlicaja
2020-10-22
3/5
I got perfect status but the light intensity doesn't work the button doesn't seem to exist
Gregory N Couch
2020-10-14
4/5
There are no pritenses to the lamp itself. I did not like itazmer can only install 3/9/12 hours, if you need something else Sorian, even if there is a socket with a timer after the power failure, it does not turn on you need to press the power button, it is very inconvenient, had to cut off the controller on the wire

Scrie o recenzie

Produse similare