Cheie auto Semnal de Blocare Caz Faraday Sac Semnal de Blocare Scut Caz Protector Husa Portofel Caz pentru Cheie de Masina


Etichete: instrumentul hack, cheie de masina de acoperire a semnalului de blocare, hack, jammer gps blocker, radio semnal de bruiaj, skoda octavia tour cheie cazul, jague xf cheie, cheie auto pungă din piele, titular cheie de piele, 100km.

11.92lei 24.33lei
  • In stoc
  • w111763



  • Tip De Material: Piele

Caracteristici:

*1.2019 unic din piele mici faraday sac:, special concepute pentru a se potrivi cheia de la mașină, spre deosebire de alte umflat saci după ce a pus cheia de la mașină în, cârlige pentru ușor de a efectua.

*2.Pot bloca GPS și auto-semnal cheie pentru a preveni urmărire, de a proteja intimitatea ta, asigura masina ta e sistemul de securitate de la obtinerea hacked.

*3.Universal se potrivesc pentru peste 99% cheie de masina, include Fiesta, Audi, Toyota, Ford, BMW, Benz, Chevrolet, Nissan, KIA, Hyundai, VW, Golf, Daimler, Lexus, Mazda, Volvo, Corsa, Astra și etc masina van suv-uri.

*4.Trei straturi de semnal bloc tesatura face faraday sac mai durabile, fiabile.

*5.Se adoptă de înaltă calitate ecologic material PU, rfid intern de protectie tesatura, și 100% protejat cheie de masina de semnal.

Descriere produs:

Cheie auto Semnal de Blocare Caz, Faraday Sac Semnal de Blocare Scut Caz Anti-hacking Anti-hoț Protector Husă pentru Cheile de la Mașină Telecomanda Telecomenzi Blocarea Wifi / GSM / LTE / NFC / RF / RFID

Caietul de sarcini:

Material: lychee piele PU

Culoare: Negru

Dimensiuni: lungime 12.5 cm * latime 8cm

Greutate: 44g

Caracteristici: comerțul exterior stil, moda, simplu, la modă, textura moale, RFID anti-furt funcția anti-furt, scut cheie de masina funcție de semnal.

Fizica comentarii: generos și unic, individualitatea nu este ostentativ, simplu, dar nu unul obișnuit, cu inel cheie, cheia anti-a pierdut funcția, compact și versatil.

Metoda de intretinere: se sterge cu apă sau cu o cantitate mică de detergent, nu poate curățătorie chimică, expunere, de călcat, de albire.

Lista De Produse:

1 * Cheie Auto Semnal De Blocare Caz

Măsuri de precauție:

1. Toate imaginile au fost calibrat profesional, dar din cauza luminii ambientale și de afișare diferite setări de dispozitiv, imagini și articole vezi poate avea unele abateri, te rog să mă ierți.

2. Datele este măsurată manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.


Scrie o recenzie

Produse similare