Andonstar 2MP Microscop Digital USB Microscop Camera Endoscop Lupă Lupă Webcam


Etichete: andonstar microscop digital, 3 endoscop usb, adsm201, industriale microscop electronic, usb microscop digital electronic, andonstar, industria microscop digital usb, flexibil lupa usb, cupele de microscop nikon, microsc.

159.46lei 199.33lei
  • In stoc
  • w112685



  • Numărul De Model: A1-3
  • Caracteristici: Portabil
  • locul de origine: China (Continentală)
  • Nume De Brand: andonstar
  • Raport De Mărire: 500X & Sub

Stimați Clienți

Este o mare onoare că am fost concentrându-se pe produsele noastre.Vă rugăm să urmați instrucțiunile de mai jos înainte de a cumpăra ,numai în acest fel putem satisface mai mult.

În scopul de a satisface toate tipurile de cerințele clienților, am dezvoltat diferite de noi produse cu diferite configurații și caietul de sarcini.Puteți vedea că aparițiile lor sunt similare, dar, de fapt, aveți posibilitatea să le distinge de pixel, accesorii și ambalare.Prin urmare, prețul variază.Orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom răspuns în curând.

Să aveți o zi de cumpărături!

T el STILOU DIGITAL aparat de FOTOGRAFIAT este un nou medicale electronice, produse pentru casa.Este un tubulare imagistica sistem format dintr-o lentila optica, un senzor de imagine, o iluminare mecanism, și o imagine de transfer a circuitului de comandă este conectat la un computer.Puteți afișa imaginile capturate de STILOU DIGITAL aparat de FOTOGRAFIAT de pe ecranul computerului, a le stoca pe calculator, imprimați-le sau trimite-le pe Internet.

O atenție

Înainte de instalarea și utilizarea acestui produs, vă rugăm să citiți instrucțiunile din acest manual pentru a asigura utilizarea corectă a acestuia.

Instrucțiuni de siguranță

Înainte de a utiliza acest produs, vă rugăm să citiți cu atenție următoarele instrucțiuni de siguranță.

1. Priza că computerul este conectat trebuie să fie împământată corespunzător, ca la computer furnizează energie pentru acest produs.În caz de dubiu, vă rugăm să aveți un electrician profesionist și verifică legarea la pământ pentru a asigura siguranța.

2. Nu utilizați acest produs în vreme furtunoasă.

3. Acest produs conține delicate și componente de precizie.Fie blând atunci când se utilizează și pentru a evita dure de manipulare sau forță excesivă, care poate duce la deteriorarea produsului.

4. Temperatura de mânerul crește ușor în timpul utilizării și se simte un pic cald.Acest lucru este normal.Dacă produsul este supraîncălzit și fierbinte la atingere,se taie imediat puterea și să ne contactați pentru reparații.

5. Nu lăsați produsul pe nesupravegheat.Deconectați de la portul USB după utilizare.

6. Nu dezasamblați acest produs.Demontarea acest produs va duce la daune ireparabile..În caz de dificultăți în utilizarea produsului, vă rugăm să ne contactați.

7. Acest produs poate fi utilizat doar de către copii sub supravegherea unui adult.Nu da acest produs pentru un copil de a utiliza sau de a juca cu el sau ea.Păstrați acest produs la îndemâna copiilor.

8. Nu lăsați acest produs vin în contact direct cu abur, vapori de apă sau lichide de orice fel.Un astfel de contact poate provoca daune ireparabile care nu este acoperită de garanție.

9. Atunci când nu este în uz, puneți mânerul în manșonul transparent și depozitați-l într-un strâns cutie sigilate pentru a evita umezeala și degradare.Daune care rezultă din depozitarea necorespunzătoare nu sunt acoperite de garanție.

10.Nu utilizați acest produs pentru a examina ochii sugari sau copii mici.

11.Cablul din acest produs au fost supuse unui control strict.Pentru a asigura utilizarea în condiții de siguranță, nu-l înlocuiască.

Ambalaj inclus (ambalaje din Carton, care conțin Compozit anti-static aer punga cu bule) Microscop Digital Camera x 1 CD cu Software (manual de Utilizare inclus) x 1 x 1 x Reflector 1 Multi-funcție tub x 1 Negru specule x 1 Transparente specule x 1


Scrie o recenzie

Produse similare