Cot M. 2 wifi Cheia E Un+E La PCIe Riser 16x Extender Adaptor Card Gen 3.0 Cablu Cheie A. E m2 pci-e x16 PCI-E 1x 2x 4x 8x, 16x


Etichete: m2 unitati solid state wifi, pcie cablu x8, pcie să, ibm wifi, pcie 4x 16x cablu, adaptor pci usb, wafer de siliciu, m 2 pci e 4x usb, de mare putere wifi, 4x pcie.

139.12lei 146.44lei
  • In stoc
  • w1130



  • Tip: PCI-E Coloană
  • Numărul De Model: R53SL
  • Nume De Brand: ADT-Link
  • Produse De Stare: Stoc
  • Pachet: No

Cot M. 2 WiFi A. Tasta E pentru A+E La PCI-e 16x 16x Coloană Extender Adaptor Card Panglică Gen3.0 Cablu AE Tasta E Pentru PCIE 3.0 x1 x4 x16 Card M2 Unghi

Nume produs: placa grafica PCIe prelungitor

Model produs: R53SL

Conector 1: PCIe x16

Conector 2: M. 2 WiFi A. E cheia

Lungime cablu: 5 ~ 80 cm, lungimea poate fi personalizat, bun venit pentru a contacta serviciul nostru pentru Clienți.

Lungimea firului de instrucțiuni:

Noastre lungimea firului se referă la visual sârmă parte, nu include PCB și conector.

Următoarele modele pentru R51SL - 5 cm, se referă la partea de jos dimensiune.

Avantajul produsului:

1. Sârmă avantaje: folosind brevetul German importate de sârmă, folosind Loturi conectori care importate din Taiwan, de înaltă frecvență suport PCIe 3.0 8G/bps stabilă de transfer.

2.Lungime cablu: de la 5 cm la 80 cm, pot fi personalizate, sârmă noastră are o impedanță scăzută, cablul de mai jos 60cm poate fi stabil la PCIe3.0 viteza maxima de scriere și citire.

3.Semnalul diferențial fără gaură de design, nu există nici o problemă de atenuare a semnalului de interferență într-un parazitare capacitate și inductanță parazită, nu va fi nici mai mult CAF micro scurt-circuit, televiziune prin cablu este durabilitate.

4.PCB utilizarea de înaltă frecvență scăzută rezistență din materiale de înaltă calitate, PCB folosind de înaltă TG bord, cupru grosime îngroșa să 1oz, degetul aur placare cu aur, Bune conductoare de performanță, poate reduce oxida mai mare impedanță cauzate de accident albastru ecran.

Probleme tehnice rezumat

1. Care este diferența între diverse comune prelungitor pcie?

2.Cât despre calitatea de sârmă?

Grosimea firului este de 1,4 mm, duritatea este mai greu, poate îndoi poate plia, nu afectează utilizarea .Cablul este ecranat, Foloseste avansat de ecranare EMI polimeri conductivi, nou tip de material folosit pentru ecranare EMI, cablu plat de design.Această tehnologie permite fiecare cablu este complet acoperit de interferențe electromagnetice de protectie din polimeri, puține interferențe și degradare de performanță, și de a reduce greutatea de decomprimare.

Notă Cumpărare:

1. Tu trebuie să identifice direcția atunci când vă conectați acest cablu.Nu inversă a introduce și îndoiți, pentru a preveni arderea echipamente.

2. Toate tipurile de plăci de bază și echipamente condiție, cum ar fi semnalul capacitatea de conducere este diferită, rezultatele din testul nostru nu garantează că acesta este la fel ca rezultatele testelor.Trebuie să știi că, atâta timp cât utilizați un cablu de extensie, semnalul va fi o pierdere.Cumpărătorul care necesită perfect, vă rugăm să nu cumpere.

3. Placă grafică sau placa de baza este un echipament electronic care va crește în timp și oxidativ în îmbătrânire.Acesta va deveni mai instabil dacă conectați un cablu de extensie.Nu are suport pentru echipamentul vechi.Dispozitivul, care este mai mult de patru ani, vă rugăm să nu cumpere.

4. Doar folosi pentru testarea produsului, Dacă în alte scopuri sau nu au DIY capacitatea, vă rugăm să nu cumpere.

5. P leasing confirma echipamente și placa de bază a sistemului de compatibilitate, cablul acceptă numai M. 2 interfață WiFi (A. E. Cheie), vă rugăm să confirmați dacă placa de bază are un M. 2 WiFi interfață, dacă nu pot confirma, vă rugăm să nu cumpere.

6. Laptop-ul HP și Lenovo aceste două branduri au BIOS compatibil probleme, aceasta poate provoca placa de rețea nu poate fi utilizat.Vă rugăm să confirmați laptop si placa de retea compatibilitate, dacă nu se poate confirma, vă rugăm să nu cumpere.


Scrie o recenzie

Produse similare