83 Bucăți de Silicon Matrite de Turnare stick Dropper Incuietoare Bijuterii DIY Meșteșug instrument de Luare a stabilit Geometrice Rășină Epoxidică Combinație Meserii


Etichete: rășină epoxidică mucegai sigilii, geometrice rășină statuie, rășină bat mucegai, braclet incuietoare, tort lingura, hârtie de aluminiu, origami, cârlig de bijuterii, set rășină bastoane, rășină epoxidică pentru mucegai.

42.71lei
  • In stoc
  • w113307



  • Tip De Element: Bijuterii Instrumente Și Echipamente

83 Bucăți de Silicon Matrite de Turnare stick Dropper Incuietoare Bijuterii DIY Meșteșug instrument de Luare a stabilit Geometrice Rășină Epoxidică Combinație Meserii

Rasina de silicon matrite,flexibil și rezistent,neted.Ușor de utilizat și curat.Șurub cu ochi pini sunt realizate din aliaj metalic,agitatoare,pipete și linguri sunt realizate din plastic de calitate,dă poftă de mâncare burghiului este fabricat din oțel inoxidabil.

Poate fi aplicat la diy diferite lucrarea și bijuterii,cum ar fi cheie de lanț,cercei,coliere,pandantiv,brățări și mai mult,cu mai multe instrumente de operare,ajuta să le facă mai ușor.

Metal burghiu face o gaură cu ușurință.Plastic, agitatoare pentru a vă ajuta să se amestecă lipici și pipete de plastic pentru a vă ajuta să extrage lichid;DIVERSE MODELE De Bijuterii de Luare a Mucegai are multe forme diferite,cum ar fi pătrate,dreptunghiulare,rotunde,etc.

Culoare:cinci culori(transparent, alb +aur +argint +negru +color)

Material:Silicon

Conținutul Pachetului:

15 x luare de bijuterii moare

25 x aur șurub ochi

25 x șurub de argint

5 x plastic mixere

5 x linguri de plastic

5 x pipete de plastic

1 x manual twist drill(patru capete)

1 x praf sclipici paiete(1buc culoare aleatorii)

1 x negru sac de depozitare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.


Cjlindaman
2020-12-31
5/5
Delivery in 2 weeks to paczkomatu ;) All comply with description! Recommend
Eduardoenergia
2020-12-30
5/5
Everything came safe and sound, with the appearance of an excellent set, in the case has not yet tried.

Scrie o recenzie

Produse similare