Grădină în aer liber Bancă husa de Ploaie Praf Pânză Impermeabil 210d Oxford Pânză 2/3 Locuri, Canapea Loveseat Capac Home Garden Supplies


Etichete: mobilier de rattan, în aer liber, grădină banc de lucru, banc de grădină în aer liber, acoperire terasa, rășină în aer liber, grădină bancă, bazinul de acoperire rezistent la apa, fir de nailon, pat bancă, scaun de aur, scaun de catifea.

37.26lei 47.19lei
  • In stoc
  • w113576



  • Naviga Material: Oxford
  • Numărul De Model: Praf Pânză
  • Naviga Finisare: Nu Filmate

Caracteristici:

- Materialele de terasa noastră banc de seturi de acoperire este utilizat grele tesatura oxford, prevenind infiltrarea apei din prin acoperă și se ține în aer liber, mobilier de uscat și gata de utilizare.

- În aer liber acoperă scaun reglabil cu șnururi care fixează în jurul valorii de mobilier pentru a menține capacul la loc.Design de ventilație face patio scaun respira liber și păstrați uscat.Astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre heavy vânturilor umede și ploioase zile.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni:

2 locuri 134x66x89cm

3 locuri 163x66x89cm

Material: Impermeabil 210D Oxford pânză

Pachetul Inclus:

1* Patio Capac Banca

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare, vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.


Scrie o recenzie

Produse similare