Pentru Super Nintendo, Sega Consolă de jocuri Video 4K HDMI 1600 Jocuri Retro Mini Wired Controller Gamepad All-in-one Emulator Cadou


Etichete: joc nintendo 64, video consola x, cutie retro joc consola, tabla de joc, joc ps4, 8 biți consol, legăturile nintendo, joc stick ios, consol ps4 pro, joc sega.

171.91lei 242.12lei
  • In stoc
  • w113578



  • Nume De Brand: wolsen
  • Funcția 4: Salva Progresul Joc
  • Plug Type: UE Plug
  • Numărul De Model: Consolă De Jocuri Video
  • Origine: NC(de Origine)
  • Function2: Suport 4K TV
  • Certificare: NICI unul
  • joc: Built-in 1600 Classic plus Jocuri
  • Simulator: Pentru Arcade+ GBA+SFC+GBC+GB+MD+Jocuri NES, etc.
  • Funcția: Suport HDMI ieșire TV
  • Pachet: Da

pentru Super Nintendo, Sega Consolă de jocuri Video 4K HDMI 1600 Jocuri Retro Mini Wired Controller Gamepad All-in-one Emulator Cadou

7 Emulatoare pentru GBA,SFC,GBC,GB,MD,NES,jocuri Arcade

Caracteristică:

1. Aceasta susține de 8 biți, 16 biți, 32 de biți și 64 de biți Pentru Arcade+ GBA+SFC+GBC+GB+MD+Jocuri NES, etc. 2. 1600 plus jocuri sunt oferite ca un cadou , făcute de noi în ultimele zile. 3.Suport HD și 28 de tipuri de Limbi.

Descriere:

1.Acesta este un design bionic care poate rezista la oboseală.Shell foloseste ABS materii prime Lungime cablu 1.5 m, diametru cablu 4.0 versiune de upgrade, dar modelul vechi este de 1m, 3.0 2.Grosimea butonul de silicon este actualizat din original 1.0 la actualul 2.0, care 3.face să se simtă mai confortabil, anti-oboseală și de viață mai lungă.

Notă:

1.Vă rugăm să utilizați telefonul mufa pentru alimentare, nu se introduce direct TV prin interfata usb. 2. Acesta poate fi controlat doar de către operator care a introdus la NR.1 interfață, cum ar fi selectarea unui joc și ieșirea din joc 3.Cândva nu merg toate butoanele, depinde de joc, principii de design.Nu poți lucra aceste butonul în acest joc, în timp ce lucra pentru alte jocuri, este normal, vă rugăm să ia-o ușor. 4. Ea nu are suport pentru a descărca jocuri. 5.Este normal cu un pic de dalay pentru toate all-in-one emulator cu acest preț, vă rugăm să-l înțeleagă.acesta va fi mult mai lent dacă vă păstrați joc sau menținerea puterii, fără a juca pentru o lungă perioadă de timp, acesta va fi mai lent, vă rugăm să faceți clic pe butonul "reset" pentru a-l rezolve.

Vă rugăm să faceți clic pe imagine pentru a obține lista de jocuri:

Versiune imbunatatita sunt aici acum.

1. Controlerul vine cu L/R buton care poate lucra pentru jocuri. 2.Puterea materiale sunt utilizate pentru această versiune imbunatatita, care sunt bune sensibile. 3.Mare Card în loc de mici TF card, care evită săraci contaction adânc pentru card TF.

64 Bit Wired Controller Video

64 bit controler de joc video HDMI ieșire de design, care pot oferi cumpărătorilor cu mai bine de imagini de înaltă definiție, astfel încât să puteți găsi fericirea în joc, și nu va afecta starea de spirit fericit pentru că problema de imagine este foarte supărat!Dacă doriți să joace jocuri clasice cu prietenii sau familia, amintiți-vă de copilărie și să împărtășească fericirea, atunci vă rugăm să nu-l ratați, alege-l cu incredere!Se poate satisface cerințele dumneavoastră!Se poate rezolva totul pentru tine atunci când ești supărat!Te aștept să vină?

Suport Pentru Mai Multe Emulatoare

Vă rugăm să consultați principal emulatoare ca imagine.Acesta este dotat cu capacitate mare TF Card cu 1600+jocuri.

Construit În Anul 1600, Plus Jocuri

pregateste cu atentie 1600 de jocuri pentru cumpărători.Acesta reunește un număr mare de jocuri, și fericit de joc nu se va opri!Cel mai important lucru este că ne controler de joc video poate sprijini Pentru Arcade+ GBA+SFC+GBC+GB+MD+Jocuri NES, etc. Notă: Aceasta nu are suport pentru a descărca jocuri.

Suport 2 Mod de a se Conecta la TV

Prin cablu consolă de jocuri video dezvoltat cu atenție două ieșire TV metode pentru cumparatori, unul este de a sprijini AV ieșire, iar celălalt este de ieșire HDMI!Vă rugăm să nu vă faceți griji că TELEVIZORUL nu se poate susține.TV Normal se pot folosi produsele noastre.Dar Cablu HDMI este dat numai, dacă TELEVIZORUL dvs. nu poate lucra cu ieșire HDMI, vă rugăm să conectați cu ieșire AV.Joc fericit este întotdeauna cu tine!Sunteți în căutarea cu nerăbdare să-l folosesc?

Salva Progresul Joc & înapoi la meniul principal

Acest joc consola a conceput un joc salva funcție de cumpărători, puteți salva jocul sau de a întrerupe jocul în orice moment.Atunci când aveți timp liber, puteți continua progresele înregistrate de la ultimul meci!Cum pentru a salva de joc?Apăsați și țineți apăsat butonul de pe mânerul (select + start), vă rugăm să-l văd ca imagine.Cum să du-te înapoi la meniul principal? 1.după dețin "select+start" buton, apoi faceți clic pe "B(galben" buton. 2.Un alt mod este că doar faceți clic pe "reset" buton direct.

Meniul Principal

Vă rugăm să consultați meniul principal ca imagine, este HDMI-out, dar imaginea este neclară.Dacă sunteți interesat în a ne conecta sau cumpara-l pentru a vedea în mod clar de unul singur.

Mai Multe Limbi

Acesta susține 28 de limbi, puteți schimba limbile pe care doriți, și nu îngrijorat limba handicap.

Dimensiunea și Instruire

Mini Consola și ușor să-l opereze

Lista De Ambalare

Notă: Pentru a evita diverse probleme cauzate de tensiune, nu inclusiv adaptor, dar cablul este dat, astfel încât să puteți utiliza cu telefonul adaptor, și 5V 1A adaptor va fi mai bine.


P Princesa2011
2021-01-18
5/5
Все хорошо, подключили, очень порадовали удлинители на джостики. Некоторые игры включаются, но не работают. Кто-нибудь сталкивался?
Romanovich12
2021-01-28
5/5
the best mini consola clone. the super famicon .hdml .1600 plus games graphics nise.controles.good. REVIEW, 10.00 TANKS
Balisticpnoyo6
2020-12-26
4/5
I thought the power supply was included, and it didn't come. The rest, perfect

Scrie o recenzie

Produse similare