ZTTO 2 buc G3 Bicicleta Disc de Frână 120mm/140mm/160mm/180mm/203mm 6 Inci Bicicletă de Oțel Rotor Disc MTB road Cruiser BMX piese de Frână


Etichete: 180 disc de frână, frână, 203mm, 180mm disc rotor, biciclete piese mari, bicicleta rotor, disc de frână rotor, pauza disc, bmx piese accesorii, 203 disc de frână.

21.64lei 28.48lei
  • In stoc
  • w113713



  • Sistem De Frânare: Trăgând Linie Disc De Frână
  • Material: OȚEL
  • Dimensiune: 120/140/160/180/203mm
  • Grosimea discului: 1.9 mm
  • Nume De Brand: ZTTO
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Rotor Disc Barke
  • Utilizarea: Biciclete Rutiere
  • Componente: Disc De Frână

ZTTO 2 buc Biciclete de Frână Disc 120mm/140mm/160mm/180mm/203mm 6 Inci Bicicletă de Oțel Rotor Disc MTB road Cruiser Biciclete BMX de Frână piese de 【Numele】 ZTTO Disc de Frână disc [caietul de sarcini] 120/140/160/180 / Disc de 203mm grosime de 1,9 mm [Cuprinde] 1 bucată cu 6 șuruburi per bucata [Beneficii] Toate frână disc hub-uri pot fi folosite,Disc de Frână / de sârmă Disc de Frână poate fi folosit, discul are rigiditate bună, disiparea căldurii rapid, reflectate în distanță lungă în jos, discul nu va fi roșcată Fierbinte, pentru a îmbunătăți considerabil siguranța atunci când merge în jos!Instalarea surub distanța : distanța dintre adiacente 2 gauri este de 2,2 cm, iar distanța dintre diagonala 2 gauri este de 4,4 cm (acest lucru este standard șurub caietul de sarcini de frână disc hub)

ZTTO Frână Disc Adaptor de Montare MTB Ultralight Suportul ESTE PM UN B la PM O Bicicletă de Frână Disc Adaptor pentru 140 160 180 rotor 203mm MTB Frână Disc Adaptor 7075 greutate de lumină de înaltă rezistență din aliaj de aluminiu T6 intarit tratament Pentru MTB Linie Rutieră Trage Frana Disc Hidraulic adaptor este inclus distanțier șurub și ESTE/PM LA PM 140/160/180/203mm discului de Frână de Culoare non-alunecare de disc șurub Brand: ZTTO de sarcini Numele Produsului: Culoare non-alunecare de disc șurub Material: Aliaj de oțel caietul de sarcini: M5*10MM Culoare: rosu/albastru/verde/mov/auriu/negru Greutatea: 30g/cutie Observații: 12 buc/cutie

AJUTA LA REPARAREA

ROTOR DE INSTALARE

Disc etrier frâna lent bicicleta prin conversia viteza și energia de biciclete în căldură.Sistemul poate genera căldură semnificativ la încetinirea roata și de biciclete.Permite rotorului și a etrierului să se răcească înainte de a atinge sau de service.

Rotorul cu diametrul poate varia între modele si marci.Comune rotor diametru de dimensiuni sunt 145mm, 152mm, 160mm, 185mm, și 203mm.Etrierul de frână, cadru de bicicletă, iar diametrul rotorului trebuie să fie compatibile.

Rotorul sau disc de frână disc de sistem asigură un disc specifice hub.Sistemul comun utilizează șase șuruburi.Multe branduri utilizarea discului șuruburi necesită utilizarea de 12 puncte în formă de stea driver cum ar fi T25 Torx driver.O ușoară thread locker este recomandat pe șuruburile.Sigur rotor șuruburile la producător cuplu caietul de sarcini, de obicei, între 40 și 60 de inch-livre.

Discul de frână și plăcuțe de frână ar trebui să fie păstrate curate de uleiuri și grăsimi.Dacă tampoane devin contaminate, cel mai bine este să le înlocuiască.Atunci când curățarea rotoare sau spălat bicicleta, scoateți roata și scoateți tampoane de biciclete.Utilizați alcool izopropilic sau similare solvent atunci când curățarea rotorului suprafața de murdărie sau de film.Nu folosiți solvenți sau substanțe de curățare care conține uleiuri sau lasă un reziduu uleios.

Instrumente Necesare

1. T25 Torx cheie 2. Cheie dinamometrică (5.7-6.3 Nm) &T-25 soclu

3. Fără scame cârpe 4. Alcool izopropilic

Pașii

1. Scoateți roata.

2. Scoateți folosit discul de la roata.

3. Curat butuc și disc nou cu alcool izopropilic.A se asigura că hub fire și de montare a butucului de suprafață sunt libere de murdărie și pietriș.

4. Așezați discul pe suprafața de montare a butucului cu marcaje exterior din spite.Asigura săgeată discul este îndreptat în direcția înainte a roții de rotație.

5. Instalați toate 6bolts și confortabil uniform.

6. Strângeți discului șuruburi (×6) într-un model stea de 6 Nm.

Atenție: nu strângeți peste discul șuruburi, pentru a preveni deteriorarea fire, disc sau șuruburi.

7. Remontați roata.

8. Învârtiți roata pentru a se asigura că discul nu este frecarea plăcuțelor de frână.Dacă discul freaca, re-alinierea etrierului.Se referă la Frana de Instalare și configurare instrucțiuni, după cum este necesar.

Politica de transport:

Asigurați-vă că vă oferi corect adresa de livrare și numărul de telefon.

Toate bunurile vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine.

Vă rugăm să alegeți una din serviciul de transport maritim vrei:

1. China Post Air Parcel(mai puțin de 2 KG), oferim transport gratuit!Aceasta va dura aproximativ 10~50 de zile lucrătoare pentru a ajunge la (depinde țări diferite).Oferim număr de urmărire. (Dar un pic mai mult timp, trebuie să ai suficientă răbdare de așteptare pentru produsele).

2. Puteți alege Express EMS cu costurile de Transport suplimentare, ar dura aproximativ 7~15 zile lucrătoare (foarte bun mod de transport, de a recomanda pentru tine);

(mai sigur, mai rapid reach)

Garanție:

Suntem bucuroși să înlocuiască bunurile defecte.

Politica De Rambursare:

Puteți returna produsul și a obține rambursare(exclude taxa de transport).Trebuie să-l trimită înapoi în starea inițială în termen de 3 zile de la primire.Returnare în detrimentul tău.

Feedback-ul:

. Dacă nu există nici o problemă cu culoarea, dimensiunea, calitatea, vă rugăm să contactați cu noi înainte de a ne da un neutru/negativ feedback-ul.

. Noi călduros ca să-ți dau o soluție satisface.

. Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să ne dea de cinci stele feedback. ^_^Vom lucra din greu pentru a oferi o satisfac serviciul. ^_^

Despre Noi:

Compania noastră este de a face componente pentru biciclete en-gros și cu amănuntul, întreprinderi de zeci de ani.Avem o varietate de produse care vin direct de la fabrici.Putem oferi produse cu o mai bună calitate și preț mai mic decât alți vânzători.Dacă ți-a plăcut produsul, dar nu le puteți găsi în magazinul nostru, vă rugăm să nu vă faceți griji.Pentru că mai avem încă o mulțime de produse nu obtinerea on-line încă.


Rausch Karl Heinz
2020-12-26
5/5
110gr compliant the disc

Scrie o recenzie

Produse similare