Gips-carton Lift Placaj Panou de Ușă Mâner de Transport Grele Gips-carton, Placi de Ridicare Metalice de Prindere pentru Construcții lucrări de Construcție


Etichete: bărbați costum safari, cnc engrav, sport fluier, reutilizabile clești covor, spatulă netedă, pro masina de slefuit gips-carton, gips-carton instrument, dentare ipsos cuțit, purtător de gips-carton, stivuitor.

33.80lei 48.29lei
  • In stoc
  • w11385



  • Dimensiune: M
  • Tip: De Buzunar, Multi Instrumente
  • Origine: NC(de Origine)

Caracteristici:

Fabricat de înaltă calitate, materiale de fier, greu, dur și rezistent, nu este ușor să se deformeze.

Auto-Reglare de Prindere Clema: Acest echipament a fost încă design simplu duritate mare, greu de rupt.De îndată ce începe de ridicare, clema ajustează automat la grosimea panoului sau foaie.

Design Ergonomic avansat: design Ergonomic, permite o pentru a transporta grele panourile din partea de sus cu o singură mână.economisirea forței de muncă,înapoi-de economisire, face mai ușor pentru oameni pentru a ridica și transporta bunuri foaie, reduce tulpina pe spate, gat, umeri si brate, promovează siguranța personală în mai multe moduri.

Usor de folosit: atunci Când este utilizat, trebuie doar să-l pună pe materialul necesar pentru a efectua, și apoi ridicați-l de mână.

Multifunctional: Acest placaj purtător una dintre cele mai inovatoare instrumente de ridicare și care transportă toate tipurile de placaj, panouri, plăci, dale și panouri.Utilizați această prindere clemă de prindere melamină, gips-carton, blaturi, plăci de metal și alte foi.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 120x70mm

Material: Nylon material + fier

Culoare:negru

Pachetul Inclus:

1 x Panou de ridicare Instrument

Note:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.vă mulțumesc!


Marenahorni
2021-01-02
5/5
haven't use it yet but it looks firm and high quality

Scrie o recenzie

Produse similare