Vintage 3D Caleidoscop Ușă de Sticlă Decor Autocolant Pentru Baie Living Detașabil Vinil Acasă Decor Auto-Adeziv Tapet


Etichete: pentru acasă, stiker perete, ușa autocolant, polestar autocolant 3d, ușa autocolante eh, bucătărie vinil, 3d autocolant usa, 3d ușa tapet, ușa de fundal simplu, decor acasă usa.

37.22lei 64.15lei
  • In stoc
  • w113911



  • Utilizare: Ușa Autocolante Decorare, DIY Ușa imagini de Fundal
  • Tema: Peisaj
  • Material: PVC
  • număr produs: WYQT1054
  • Caracteristică: Auto-Adeziv, eco-friendly, rezistent la apa
  • Stil: Caleidoscop de sticlă
  • Origine: NC(de Origine)
  • Greutate: 490g
  • Dimensiune: 38.5cm*200cm*2pcs

Nume: 3D pline de Culoare Caleidoscop Ușă de Sticlă Stickere Pentru Baie Camera de zi Detașabil Vinil Acasă Decor Auto-Adeziv Tapet

Dimensiunea Implicită:

Dimensiune A: 77cm*200cm/30.31 inch*78.74 inch(1set=2buc*38.5 cm*200cm)

Dimensiune B: 85cm*215cm/33.46 inch*84.65 inch(1set=2buc*42.5 cm*215cm)

Dimensiunea C: 90cm*200cm/35.43 inch*78.74 inch(1set=2buc*45cm*200cm)

Dimensiune D: 95cm*215cm/37.40 inch*84.65 inch(1set=2buc*47.5 cm*215cm)

Se taie în două bucăți, în mod implicit, vă rugăm să contactați serviciul clienți dacă aveți nevoie de o bucată întreagă.

Dimensiuni: 2 buc*38.5 cm*200cm, întreaga dimensiune este 77cm*200cm, dar se taie în două bucăți, din cauza politicii de transport maritim internațional.Dacă doriți o bucată întreagă, vă rugăm să contactați cu nostru de service pentru produse speciale și de serviciu.

Funcția: Usi Decor, Rezistent La Apa Usa Renovare

Reducere Nota: Daca iti cumperi 3 bucati de această ușă autocolante, ne va da un alt 5% reducere .www.antena1slobozia.ro va schimba prețul în mod automat atunci când plasați comanda.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să contactați cu noi.Vom răspunde cât mai curând posibil.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

Transport

1.Am doar nava a confirmat adresa furnizată de ESCROW(Alipay).Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa și numărul de telefon în ESCROW(Alipay) adresa note pentru transport în condiții de siguranță.

2.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

3.Comenzile vor fi expediate prin China Post Airmail (Default),EMS,DHL și FEDIX etc(Express trebuie să plătească suplimentar).

4.Puteți plăti în plus costul de transport maritim pentru a obține livrare expres, cum ar fi EMS, DHL sau FEDIX.Este nevoie doar de 3-7 zile lucrătoare pentru a primi comanda, vă rugăm să ne contactați dacă este necesar.

Reveni

1.Dacă elementul nu poate lucra bine, vă rugăm să verificați de două ori pentru a confirma că produsul este defect și contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentantul acum, să ne cunoaștem Detaliat Problema , vom face tot posibilul pentru a vă servi.

2.Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau element nu corespunde descrierii, contactati-ne pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.

3.Dacă doriți să reveniți la articol,vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile după pachetului primit .Returnarea produselor trebuie să fie, de asemenea, în starea inițială: inclusiv cutie, ambalajul si toate celelalte accesorii.Se întoarce, care sunt un rezultat de eroare clientul va fi supus unei reale taxa de transport deducerea din rambursarea.

4.Cumpărătorul ar trebui să plătească pentru taxa de returnare dacă Toate NON-Vânzător Greșeală de returnare pentru rambursare . (E. g.ai adus-o masura gresita sau element greșit).

5.Vă rugăm să asigurați-vă că elementul NU au făcut de om sabotaj.Dacă ai rupt-o , vă rugăm să REȚINEȚI că serviciul de transport maritim și de manipulare taxa nu va fi returnata, toate returnare taxa ar trebui plătită de către cumpărător, cu excepția cazului element DOA.

6.Vă rugăm să ne contactați înainte de a-ți returna produsul, va vom oferi o adresă de retur.

Feedback-ul

1.Va garantam 100% satisfacție a clienților.

2.Va vom oferi prompt răspuns pentru întrebarea ta. (În mod normal, în termen de 24-48 de ore!)

3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback Negativ sau creșterea litigiu.Vom încerca cele mai bune pentru a rezolva problema într-un mod veți fi mulțumit !


Scrie o recenzie

Produse similare