YO CHO Artificială de Înaltă Calitate Pictură în Ulei din Africa Chrysan Themum Buchet de Flori de Mătase Cadou de Nunta Studiu Dormitor Decor Gradina


Etichete: femeile africane pânză, flori artificiale gerbera, artifici de flori, african decor acasă, tricicleta din plastic, albastru de mătase, flori de nunta, fleurs, leopard pompom, buchet, argint buchet de flori.

14.52lei 20.46lei
  • In stoc
  • w114708



  • Numărul De Model: gerbera artificiale
  • ambarcațiuni: Handmake
  • Stil: Flori
  • Ocazie: de craciun petrecere de nunta
  • Tip: gerbera
  • Flori De Stil: Buchet De Flori
  • Material: MĂTASE
  • Tip floare: gerbera artificiale
  • Festiv: Craciun Anul Nou, ziua Îndrăgostiților, ziua copilului hallowmas
  • în general mare: 28cm
  • Weigt: 69.5 g
  • Clasificarea: Flori Artificiale
  • Țara de Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: YO CHO
  • Ocazii: Decor de nunta decor acasă decor petrecere

YO CHO Artificială de Înaltă Calitate Pictură în Ulei din Africa Chrysan Themum Buchet de Flori de Mătase Cadou de Nunta Studiu Dormitor Gradina Decor vă Rugăm să verificați dimensiunea cu atenție înainte de a cumpăra.Vă rugăm să nu ne lăsați feedback negativ sau neutru pentru tine estimează în mod eronat element dimensiune.Vă mulțumesc!

Produse caietul de sarcini Nume de Floare: Mătase artificială flori de gerbera Material: Matase Dimensiuni : Inaltime Totala:28cm singur cap diametru:9cm ansamblu cap diametru:16 cm 1 bucată =7 capete de flori fără vaza

Utile:Creative de uz casnic mobilier decorativ, balcon decora,sala De ședințe a decora.

Vă rugăm să Rețineți : Toate noastre de Produs este personalizat manual astfel încât nu putem face fiecare în aceeași mărime.Deci măsurare doar numai pentru referință.Nu putem accepta retur pentru dimensiunea problemei.altă descriere :Pentru că fiecare ramură este prea lung, vom îndoiți-le pentru pachet.Cand voi primi produsul, se îndreptă el!Acesta nu va afecta aspectul!Poate floricica drop off pentru livrare, doar conectați pe ramuri.Atunci va fi OK!Vă rugăm să citiți cu atenție și cred că despre acest lucru înainte de cumpărături.

Notă: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Mixt color este binevenit, puteți lăsa un mesaj pentru a ne spune culoarea ta cerință!!

notă : informațiile următoare sunt doar pentru referință .vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a obține informații detaliate . 100% Adevărat spectacol cinematografic 1. Master Card,Western Union,QIWI wallet,moneybookers,Transfer Bancar,Paypal, Boleto,WebMoney,TT și o altă cale. 2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 15 zile de la plasarea comenzii. 3. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.Q: Cât de mult costă pentru a navei în țara mea?O: 1.Pachetul mai puțin de 2 kg va fi trimis prin China Post Airmail(cele mai multe țări) ,statele UNITE ale americii( epack ca de obicei),Rusia (: serviciile de Finlanda, ca de obicei); 2.Pachetul de mai mult de 2 kg va fi trimis prin China Post Airmail Parcelă,DHL,EMS,Fedex, SPSR sau alt fel de mod de transport maritim, care este cel mai bun pentru client. 3.Comanda costa mai mult de $7 va fi trimis prin China Post Ordinare sau Finlanda: serviciile de Economie( în unele țări). 4.Ne-ar dori pentru a trimite bunurile în conformitate cu bunuri greutatea și costul de a alege mod de transport maritim.Î: există vreun număr de urmărire a mea iterm?O: Da, am livrat fiecare comanda cu numărul lor de urmărire( ordre costa mai mult de $7), și puteți vizualiza starea expediere pe site-ul corespunzător.Comanda costa mai mult de $7 va fi trimis prin China Post Ordinare sau Finlanda: serviciile de Economie( în unele țări).Q: sunt un reseller, am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?O: vă Mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!Ne pasă de tine, clienții noștri fideli, și va încerca mereu să te ajute.Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm să petrec nici o ezitare să ne contactați.VĂ RUGĂM SĂ NE E-MAIL ÎNAINTE DE A PĂRĂSI ORICE NEGATIV/NEUTRU FEEDBACK-UL SAU DESCHIDE ORICE CAZ/LITIGIU.Toate comunicațiile sunt manipulate prin e-Mail.Ne străduim să răspundem la toate e-mailurile cât mai repede posibil, dar din cauza e-mail de mare volum și zone de timp diferite,se poate lua ori pentru noi de a răspunde(și nu putem răspunde e-mailuri în zilele de duminică și alte sărbători legale, vă rugăm să așteptați cu răbdare dacă ne trimiteți e-mailuri de la/înainte de aceste zile).Multumesc anticipat pentru răbdare.Apreciem feedback-ul dvs. pozitiv!!


Scrie o recenzie

Produse similare