Diagonal Țesute Din Tesatura Poliester 150cm Latime de Lucru Poarte


Etichete: țesături pentru îmbrăcăminte de lucru, trench, matase tesatura gabardina, gabardina tesatura de costume, ani gabardina tesatura, Șanț, gabardina tesatura cușcă, organice gabardina tesatura, tesatura tweed, trench din bumbac.

92.75lei 97.63lei
  • In stoc
  • w115226



  • Tip De Produs: Material Organic
  • Material: 100% Poliester
  • Stil: Diagonal
  • Tip: Oxford Tesatura
  • Caracteristică: Rezistent La Abraziune
  • Lățime: 150cm
  • Technics: Țesute
  • Nume De Brand: XFZSZQJFZP
  • model: Simplu Vopsit

Dacă cantitatea de peste 100 de metri, te rog anchetă sub link-ul de mai jos:

FAQ - vă Rugăm să acorde o atenție înainte de a comanda

1.De ce tesatura de culoare am primit-o are mica diferenta de la computer sau pe ecranul telefonului?

Draga mea, este inevitabil, pentru că nici o camera nu poate aduce 100% reale culoare fel de mult ca acum.

Dacă îți pasă de diferenta de culoare, vă rugăm să ne cere pentru a livra un mic eșantion de culoare înainte de a comanda.

2.Pot cumpăra 1 metru în loc de 1 loturi?

Este ok dacă ai nevoie doar de 1 metru.Va rugam sa ne contactati inainte de a comanda, multumesc.

3.Care este lungimea de 1 loturi?Și ceea ce este lățimea?

Lungimea de 1 loturi este de 3 metri; pentru 2 loturi, este de 6 metri; pentru 3 loturi, este de 9 metri, întreaga piesă nu de tăiere.

4.Cum pot alege culorile dacă nu există nici faptul că numărul de culoare buton ?

Există un card de culoare în detalii descriere a fiecărui material pentru tine de a verifica.

Atunci când comandați, vă rugăm să selectați "Alte culori" buton, și lasă un mesaj pentru care numărul de culoare de care ai nevoie.

5.Ceea ce am selectați este DHL Express, dar de ce ai navă de marfă prin TNT Express?

Ultimul mod de transport maritim depinde de situația dacă selectați DHL / FEDEX / UPS sau TNT Express:

Dacă materialul trebuie să fie ambalate într-o singură rolă, acesta va fi expediat prin Fedex chiar dacă ceea ce ați selectat este DHL, atunci când comanda.

Dacă adresa dvs. este remoted pentru DHL care ați selectat-o, dar nu de la distanță pentru Fedex, apoi îi vom trimite prin Fedex.

Dacă UP-uri pe care le-ați selectat nu poate ajunge la adresa ta, atunci ne va fi livrat de TNT, care poate livra la tine.

Pentru mai multe situații, vă rugăm să ne contactați înainte de a comanda ...

Gabardina tesatura descriere

Model Nr.YIYIBUSHE Compozitie 100% Tesatura de Poliester cu o lățime de 150 cm (58"/60") Greutate de 250 de grame pe metru Densitate / Caracteristici Simplu vopsit ( Solid vopsit ) senzație de Mână Moale,Neted,Lucios,de Înaltă densitate MOQ 3 Metri timp de Livrare 3 zile gata făcute culori Amestecate Pls lasă-ne mesajul tău care numărul de culoare ai nevoie de standard de Calitate America 4 punctul de calitate principiu termenii de Plată Ali-pay,Visa,Paypal,etc Utilizare Rochie captuseala, decor,bedgown,nunta,cortina,cadou,etc Notă

Vă rugăm să lăsați un mesaj de la noi pentru numărul de culoare de care ai nevoie.

Dacă donnot spune-ne culoarea,va Vom trimite negru culoare pentru tine!

Gabardina tesatura culori disponibile

Gabardina tăiere tesatura mod

De ce ne Alegeti pe noi ?

1. Fire de țesut

2. Fabrica de vopsire

3. Avem, de asemenea, un mare depozit:

Despre Plata 1.Accepta Paypal, card de Credit, Western Union, Alipay, etc 2.Vă rugăm să acorde termen de 3 zile de la comanda 3.Nu este responsabil pentru orice taxe vamale de import, taxe percepute de cumpărători țări.Despre Transport 1.Produsele vor fi expediate prin CPAM sub 2 KG, de asemenea, puteți alege DHL, EMS, dacă urgente. 2.Bunurile vor fi livrate în termen de 3 zile de lucru, și va fi livrat la tine în 5 - 35 de zile lucrătoare depinde mod de transport maritim, de destinație și de alți factori. 3.Avem un număr de urmărire pentru tine după expedierea mărfurilor, puteți verifica pachetul online de la oriunde.Garanție și Garanție 1.Dacă nu sunteți mulțumit cu bunurile atunci când primesc.Vă rugăm să ne contactați și returnați-l în termen de 7 zile pentru inlocuire sau banii inapoi.Dacă vă întoarceți de bunuri, ar trebui să acorde retur de marfă. 2.Dacă primiți un eronate bunuri, unul nou ca înlocuitor va fi trimis împreună cu următoarea comandă. 3.Dacă există o problemă, vă rugăm să contactați în primul rând, vom rezolva într-un mod rezonabil.Multumesc anticipat pentru corporație.Feedback-ul satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.A remarcat 1. Oferim picătură de transport maritim de servicii, de asemenea, puteți trimite imagini pentru a revinde. 2. Dacă en-gros, va rugam sa ne contactati, va vom oferi cel mai bun preț.NOASTRE DE TEL: +86 - 158 5159 5466


Scrie o recenzie

Produse similare