Auto-styling Auto Parasolar Pachetul de Card Titular Multifuncțional În Mașină Organizator Buzunar Pungă Pungă de Buzunar Auto Curatare Accesorii


Etichete: masina a titularului cardului, carte auto, documentul titular în mașină, suport cd-uri auto, masina de stocare card, masina de depozitare parasolar, sac de masina, auto titularului cardului, titularul cardului în mașină, geanta vizor.

23.19lei 61.02lei
  • In stoc
  • w115548



  • Nume De Brand: RETFGTU
  • Tip: Parasolar Sac De Depozitare

Auto-styling Auto Parasolar Pachetul de Card Titular Multifuncțional În Mașină Organizator Buzunar Pungă Pungă de Buzunar Auto Curatare Accesorii

Caracteristici:

1. Clar Buzunar Design: puteți utiliza telefonul mobil direct prin sac de depozitare și să opereze cu o singură mână, ceea ce face de conducere mai sigur și mai convenabil.

2. 4 Buzunare: 1 buzunar mare pentru depozitarea incarcator, cabluri, agende, pahare, și 1 buzunare transparente pentru depozitarea telefonului mobil, 1 buzunar mic, 1 buzunar pentru pix sau ochelari de soare.

3. Încărcător Port Design: Am pus un cablu port pe jos la o stație de încărcare întotdeauna la îndemână în timp ce pe-the-go.

4. Confectionata din piele PU, rezistent la uzura, durabil, de lungă durată.

5. Ușor de instalat: pur și Simplu a instala și de a lua off, doar atârnă pe masina de evacuare a aerului.Curea de agățat poate fi mai scurt sau mai lung pentru o mai bună poziție pe bord.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

2. O geanta numai, alte elemente afișate în imagini nu sunt incluse.

Caietul de sarcini:

Tip: Multifuncționale, Mașină De Buzunar

Dimensiuni: ca spectacol cinematografic

Material: piele PU

Pachet inclusiv:

1 x Multifunctional Masina Buzunar


Scrie o recenzie

Produse similare