UE Tax free design Nou, puternic, Vacuum Terapie de San Masaj cu role Modelarea Corpului ventuze Masina de Frumusete Bust Amplificator cu CE


Etichete: aparate de fizioterapie, zenkuru role de masaj, lampa shr, vid mașină de terapie fizica, fundul ventuze mașină, fata de yoga, lână de vacuum cu role, frumusețea ipl mașină, masini vacuum terapie, coș penseta.

930.13lei 1 094.27lei
  • In stoc
  • w115575



  • Procesul de fabricație: Masina De Facut
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: VS600
  • culoare: Alb
  • Dimensiune: Medium Large Small
  • Greutate: 6.0kg
  • Material: Metal
  • locul de origine: China
  • Sursa De Alimentare: electric
  • Funcția: Vibrații Masaj
  • Nume De Brand: Ausdruck
  • Tensiune Standard: 110V(不含)-220V(不含)
  • Tensiune: 110v-220v

Noul Design 5in1 de marire a Sanilor Forma Corpului Extindere Grijă Masaj Vacuum Mașină NV600

FUNCȚII

Special concepute pentru pompa de vid poate îmbunătăți rapid mărimea și forma sau de sân, fără dureri și amenințare la adresa sănătății, aceasta nu implică silicon injecție sau împingere și completarea sutien, s-ar face trebuie naturale și destul de sân în funcție de perioadă fiziologică.

1. Pompa de vid poate absorbi de grăsime de particule și lichid, și apoi să le introduceți piept de țesuturi și celule, lăsați matern mai dezvoltat.

2. Afla toxina si purifica sistemul limfatic, rafinarea porilor pielii, re-construi pielii, îmbunătățirea micro-circulației, spori colagen elasticitate, lift cazute musculare, rezista Rid, activa pielea, elimina efectul de ochi sac și dublu maxilarului, eliminarea ridurilor și telangiectasis, și să trateze sub-sănătate.

3. Stimulează glanda pituitară să hormon produs, de a spori țesutului muscular, elasticitatea si fibre, cv-ul matern elasticitate si moliciune, de a ridica și de a dezvolta sân, pentru a îmbunătăți forma de san, lasa îmbunătăți suge mamelonul, stabiliza efectul tratamentului.

4. Accelera acid gras transformarea, în condiții de siguranță și ef fectively elimina excesivă de grăsime, reduce greutatea, slim corpului, elimi nate e xcessive de grasime de pe burta, pentru a îmbunătăți forma piciorului, firma de piele, se poate aplica pentru scrub, punct de percuție terapie, limfatic, detoxifiere, tratarea celulitei, îmbunătățirea fese pentru a realiza perfect conturul corpului.

CAIETUL de sarcini

Dimensiune Ambalare L38*W37*H38cm

Tensiune 220V-240V/ 50Hz; 100V-120V/ 60Hz

Putere 50W

Greutate brută 6.0 kg

Livrare Duce Timp și Așteptare

Știm că clienții sunt, în general, anxietate despre primirea ce le-am cumpărat și noi suntem dornici de a oferi cele mai bune servicii posibile pentru a se asigura că.Cu toate acestea, ca nu suntem doar un furnizor implicat cu livrare aranjamente, nu este întotdeauna posibil pentru noi de a influența procesul.În circumstanțe normale, ne trimite în termen de 1 - 5 zile lucratoare de la plata compensate și-ar sfătui clienții să aștepte până la cel puțin 20 de zile lucrătoare (Soare & Sat excluse) pentru o livrare internațională a ajunge la o desemnate adresa de livrare (16 zile lucrătoare pentru express).

În timp ce de livrare de așteptat interval de timp pot, în mod normal, variază de la 10 la 21 de zile lucrătoare, există frecvente situații în care timpul de plumb este extinsă în mod substanțial, din cauza obiceiului și oficiul poștal local de manipulare.În caz de întârziere este deosebit de mare în timpul perioadelor de sărbători legale, anotimpuri festive și condiții meteorologice nefavorabile.Vă rugăm să înțelegeți că vom încerca noastre cele mai bune pentru expediere ordine de îndată ce sunt primite, și noi vă mulțumim pentru restul de pacient în timp ce comanda dvs. este de a fi livrate.

2 Ani De Garanție

Toată frumusețea noastră masini sunt acoperite noastră extinsă de 2 ani să se întoarcă la bază service în garanție (Dacă nu se precizează altfel).Dacă elementul se rupe din cauza unui defect , vom repara gratuit.

1. În termen de 2 ani de la data achiziției inițiale, clienții pot returna defect unități la noi pentru gratuit serviciul de reparatie contactându-ne cu următoarele informații;

- numărul de ordine

- Cod articol

- Numele

- Adresa

- Numărul De Telefon

- Daune simptom

2. Odată ce ne-am însemnat acceptarea de reparații, vă rugăm să returnați unitatea cu un curier de alegerea ta.

3. La primirea coletului dvs. echipa noastra de service va efectua un detaliu verificare și întreținere.

4. Odată ce am verificat problema, vom efectua reparatiile necesare si factura pentru costurile de returnare.

5. Odată ce costul expedierii este eliminat vom procesa cu expediere în mod corespunzător.

Condițiile De Garanție

Costul de transport maritim -- responsabilitatea Cumparatorului

Toate costurile implicate cu transportul este plătit de către cumpărător.

Livrare

Trasabile livrari

Cerem clienților să utilizeze numai metode de livrare cu informații de urmărire disponibile.Dacă un element este pierdut sau deteriorat în timpul de livrare, vă rugăm să adresați cererile voastre la serviciul de curierat.

Service timp

Timpul necesar pentru deservirea pot varia de la element la element.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a menține cel mai scurt interval de timp, și noi cerem pentru pacient în timp ce elementul este de a fi participat la.

Invalid Pretenții de Garanție -- responsabilitatea Cumparatorului

Dacă un produs returnat nu poate beneficia de garanție, clientul va fi responsabil pentru costul de reexpediere.

Garanție de Acoperire --- Nu include accesorii

Garanția nu include becuri de schimb, orice piese de sticla, piese consumabile, cum ar fi filtre uzate sau pune în aplicare, cum ar fi exteriorul locuințelor.

Golul de Garanție -- utilizarea Necorespunzătoare

Daune ca urmare a utilizării necorespunzătoare va duce la anularea garanției.

100% De Restituire Serviciu*

Noi vă oferim o prelungită cu 30 de zile banii înapoi de politică pentru a se potrivi pentru clienții care-și schimbă opinia după a face o achiziție (Termeni & Condiții se aplică).

1. Clienții ar trebui să ne e-mail cu următoarele informații;

- O ucidă pe numărul

- Cod articol

- Numele

-Adresa

-Numărul De Telefon

-Motiv pentru a reveni

2. Odată ce am verificat informațiile și a acceptat cererea dumneavoastră pentru o rambursare, vă rugăm să returnezi produsul printr-un curier ales de dvs. (solicităm utilizarea urmărite livrări)


Rewindlabs
2020-09-26
5/5
I got it, I like everything .. it's a little bit of a manipulation. And so, everything works fine .. thanks.
Wence18 25
2020-09-10
5/5
The seller was amazing and really helpful

Scrie o recenzie

Produse similare