Jocul Tom Clancy ' s The Division 2 (PS4) folosit (RUS)


Etichete: tom clancy, yum, camera degetul mare de prindere, 5 playstation, tom clancy ' s wildland, chicago cubs femei, oală fierbinte, titan limba, cer portocaliu, caz nintendo comutator.

53.17lei
  • In stoc
  • w116539



  • Compatibil Marca/Model: Sony
  • Nume De Brand: NICI unul
  • SONY Model: PLAYSTATION4
  • Origine: RU(de Origine)

Virus mortal continuă victorios procesiune pe teritoriul SUA în Tom Clancy ' s The Division 2 .De această dată, acțiunea jocului se desfășoară în capitala Washington.Trece la o realitate alternativă în cazul în care pentru putere în America de lupta bandiți și bande criminale într-un fascinant multiplayer proiect de la Ubisoft.

Battle City

Șapte luni au trecut de la izbucnirea epidemiei, în New York.Divizia reușit amenințarea, dar virusul s-a răspândit rapid în întreaga Statele Unite ale americii.În rolul de o noua echipa de lupta cu boala, de a merge pe o misiune pentru a preveni stingerea completă a națiunii.Lupta împotriva virusului va ajunge în orașul Washington-odată maiestuos de capital din statele UNITE ale americii.Acum orașul este fantoma trecutului sine: pe străzile din gasca se luptă pentru putere, iar civilii să tremure de frică.Pierderea de Washington înseamnă înfrângere totală pentru restul guvernului.Treaba ta este de a lua departe de orașul de la toate costurile.

Caracteristici:

Неузнаваемая de capital.Epidemia, naturale cataclyms, si gasca de război au schimbat pentru totdeauna uita de Washington.Exploreaza distrus trimestre și a inundat străzile în căutare de echipamente.Orașul seamănă cu fostul măreția monumentelor distruse ale persoanelor în vârstă și oblic zgârie-nori.

Pompa de eficiență.Atunci când a finaliza o singură campanie, va începe doar jocul!Tren personajul tău suplimentare de specializare pentru a obține cel mai distractiv de joc.Juca sniper, bombardier sau de supraviețuire de specialitate, jocul se va deschide fețe noi pentru tine, atunci când încercați noi competențe și talente.

Puterea de lupta.Există mai multe grupuri de luptă de-a lungul orașului distrus în Washington pentru conducerea sa.Civili vreau o viață liniștită, în timp ce diferite factiuni pentru a obține maximum de resurse și teritoriu.Veți asista la conflicte constante în lumea de joc-de a decide cum să procedeze în una sau altă situație.

Mai multe "zone întunecate".Modul pentru cei care doresc să testeze abilitățile lor la maxim, se întoarce și în continuare. "Zone întunecate" au fost extinse în continuarea: puteți lupta cu echipa de pe echipa sau du-te în pace pe propriul risc.


Scrie o recenzie

Produse similare