Motocicleta de Comandă Ambreiaj Cablu de sârmă Pentru YAMAHA Dragstar Vstar DS400 XV400 1998-


Etichete: scaun xvs 1100 dragstar, trailer sârmă, masina de sârmă, yamaha xvs 1100 dragstar led, yamaha xv, carburator yzf, yamaha dragstar, dragstar, 1100 dragstar, yamaha virago xv400.

72.77lei
  • In stoc
  • w116836



  • Nume De Brand: NOLRME
  • Tip De Material: Sârmă De Oțel
  • Lățime Produs: 1cm
  • culoare: negru
  • Tip De Element: Frânghii Și Cabluri
  • Numele Modelului: Dragstar Vstar DS400 XV400 1998-2014
  • Articol Greutate: 0.4kg
  • Element De Lungime: 1cm
  • Extern De Certificare De Testare: ISO9001
  • Articol Diametru: 1cm
  • Caracteristici Speciale: Cablu acceleratie fire
  • Înălțime Element: 1cm

Motocicleta de Comandă Ambreiaj Cablu de sârmă Pentru YAMAHA Dragstar Vstar 650 XVS650 XVS650A XVS650AT 1998-2014 Dragstar Vstar DS400 XV400 1998-2014

(Vă Rugăm Să Vă Asigurați Această Parte Se Potrivește Pentru Motocicleta Ta Înainte De A Licita)

Descriere Produs

Stare: Brand New

Montarea: Pentru YAMAHA Dragstar Vstar 650 XVS650 XVS650A XVS650AT DS400 XV400 1998-2014 Cantitatea:1 Cablu de Ambreiaj

Material: Sârmă Din Oțel

Instalare: înlocuirea Directă a cablului original.Ușor de instalare

Notă:

Nostru cablul de ambreiaj este exact fit ca unul original.Înlocuirea periodică de noi cabluri pot păstra motocicleta de lucru fără probleme.Nu aștepta până cablu merge prost.Dacă dvs. de cablu trebuie să fie înlocuite, du-te pentru ea imediat.

De plată și de Transport maritim

1.Acceptam Alipay și PayPal.

2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 15 zile de la plasarea comenzii.

3. Transport gratuit / Taxă de Manipulare pentru poșta aeriană înregistrată în toate țările

4. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.

Cumpărătorii internaționale - vă Rugăm să Rețineți : · taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. ·Vă rugăm să verificați cu dvs. țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.Metoda De Transport Maritim

Comanda va fi trimisa prin Hong Kong / China Post office International Airmail sau EMS speedpost Timp de Transport maritim

De obicei, obiectul va fi trimis în termen de 3 zi lucrătoare după ce plata a fost procesată.Timpul de livrare este de aprox. 10 - 18 zile lucrătoare pentru cele mai SUA / marea BRITANIE / AU destinații.

Tara

Aprox.Timpul de livrare

Statele Unite Ale Americii / Marea Britanie / Australia

18-21 zile lucrătoare

Canada

18-21 zile lucrătoare

Brazilia / America De Sud

poate dura până la 5-6 săptămâni din cauza stricte de Control Personalizat

Italia / Franta / Spania / Germania/ Europa De Est

poate dura până la 5-6 săptămâni din cauza stricte de Control Personalizat Termenii de Livrare

1. Noi nu suntem responsabili pentru transport timp de tranzit.Aceste informații sunt furnizate de către transportator și exclude sfârșit de săptămână și de sărbătorile legale.Rețineți că timpul de livrare poate varia, în special în perioadele de vârf sau inclimate de condițiile meteorologice. 2. Ați putea fi, de asemenea, responsabil pentru taxele vamale, odată ce pachetul ajunge în țară.Sunteți responsabil pentru aceste acuzații - nu Avem nici o modalitate de a controla sau estimarea ei.Deoarece aceste politici variază de la țară la țară, sunt sfătuiți să contacteze local oficiul postal pentru mai multe informații

3. Vă rugăm să rețineți nr tau de telefon.atunci când plata.Telefon Nr.sunt pentru expres internațional de transport maritim.

4. Cumpărătorilor Informații: noi Ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

5. Suntem în imposibilitatea de a lua orice responsibtily pentru orice întârziere personalizat sau fiscale.Motivul este că timpul de tranzit este extrem de depins și prevăzută de Servicii Poștale (cu excepția weekend și de sărbători)

Se ÎNTOARCE:

Garanție:100% de restituire bani

1:nu satisfacție produs de calitate

2: Element mai puțin decât era de așteptat

3: Element nu se potrivesc motocicleta perfecta

4: Dumneavoastră nu primiți elementul

5: elementul a fi asa de dezvoltata fi rupt

6: Colet Pierdut

7:Primiți elementul greșit

Vă rugăm să ne knnow ,va Vom oferi un 100% soluție satisfăcătoare

Notă:

1. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat.Vă rugăm să permiteți-1 zile lucrătoare pentru ca ne-a răspuns.Dacă nu primiți nici un răspuns de la noi, vă rugăm să verificați adresa dvs. de email asigurarea ta poștală nu a ajuns la dimensiunea completă.

2. Din cauza unor ISP setări filtru de SPAM, este posibil să nu fi capabil de a primi răspunsurile noastre; dacă aveți probleme la primirea e-mailurile noastre, poate fi necesar să utilizați un alt cont de e-mail pentru a ne contacta.

3.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ

4.Ne pasă de clienții noștri evaluate, și va încerca mereu să te ajute.Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm e-mail-ne imediat.


Scrie o recenzie

Produse similare