Bambus Cadă Tava Reglabila Retractabil Baie, Cadă Organizator cu Carte Tableta Pahar de Vin Ceașcă Suport pentru Prosop


Etichete: suport vin câine, baie tava, baie antic, decor tava, bambus scroll, baie caddy, tava hidromasaj, baie tava, tava de ceai, bambus pentru baie.

185.66lei 238.01lei
  • In stoc
  • w116919



  • Origine: NC(de Origine)

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; } ECO-FRIENDLY -100% PREMIUM BAMBUS LEMN:Profesional artizanale de înaltă calitate rezistent la apa si rugina dovadamateriale pentru a asigura o durabilitate fără egal și de lungă durată de utilizare.Mai bine yetIt este Eco-Friendly și incomparabil de durabil ca este rezistent la apă și promite să ofere super confort pentru viață.

DESIGN DE BRAND NOU.Acest lucru de înaltă calitate, cadă tava are un design de top cu un elegant finisaj de lemn a făcut acest produs a devenit un mobilier minunat pentru a umple spațiul.Cu sa reglabila, 2 picioare pliabile, puteți transforma cadă tava într-un minunat pat tava.

REGLABIL ȘI REZISTENT la ALUNECARE -Aceasta Cadă Caddy Tava a fost Special Conceput pentru a se Potrivi cele Mai multe Căzi de baie Disponibile pe Piață.Ea are cea mai Mare Extensibila Părți până la 95cm și Non-Alunecare Silicon Mânere pentru a Proteja Cadă Caddy de Alunecare.

MULTI-SCOP -indiferent de ceea ce doriți în timp ce vă relaxați în saună, caddy poate sprijini-l - e-o carte sau tabletă suport pentru lectură, un pahar de vin titular, și un telefon inteligent slot.

Răsfățați-Vă Cu Cel Mai Relaxant Cada De Experiență Și Bucurați-Vă De O Casă De Lux, Spa, Tratament.Naturale de Bambus Rezistent la Apă în Cadă Caddy Tava Organizator pentru Baie și Accesorii Electronice.

Reglabil lectură sta cu capacul din spate pentru a proteja mici tablete

Brate reglabile (de la 29,5 cm la 42.9 inch - Fit cele mai multe căzi de baie),Extensibil Picioare (până la 10,4 inch)

O Citire ușoară și Vizualizarea - Noastre din oțel inoxidabil de lectură rack poate fi reglabil în 3 poziții pentru perfect unghi de vizualizare de cartea ta, azină, e-reader sau tableta.

Organizatorice și Funcționale: o Multime de compartimente, sloturi, și tăvi pentru diferite lucruri pentru a utiliza.

Cadoul Perfect!Acesta poate fi cel mai apreciat cadou pentru fiecare nou proprietar de casa sau familie nouă ca dar de Nuntă!

Vă rugăm să rețineți: trebuie să aveți Grijă atunci când utilizați aparate electrice de pe cada de baie caddy.

Culoare:Lemn de culoare

Material:Nanzhu

Dimensiune:95*23*3 cm

Conținutul Pachetului:

1*Bambus Cadă Tava

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați www.antena1slobozia.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor: https://helppage.www.antena1slobozia.ro/buyercenter/index.htm

Despre transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați că noi nu va fi responsabil pentru plata taxelor vamale.Vă rugăm să vamale clearance-ul de unul singur.

4.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, www.antena1slobozia.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.


Scrie o recenzie

Produse similare