Descriere
Ingrediente:
Prime lapte de oaie manchega, ulei de masline extra virgin, sare, cheag animal, ou lisozyme (E-1105) și fermenți lactici
De coagulare.Enzimatice
Tip de paste.Apăsat, ferm și răspândit în mod inegal ochii
Ph: 5,0-5 '2
Coaja.Marcate cu încreți în partea cilindrică.Flori pe fețe plane.
Culoare: Ivory întunecată de contact cu uleiul.Acesta poate avea nuanțe de roșu.
Miros: intens si puternic.De ulei de măsline.
Gust: Gustos, ulei de masline, ceva picant și intens.Prelungit, intens și gust plăcut.
Textura: Flexibile, nu se sparg de obicei atunci când tăierea în subțire de triunghiuri.
Conservare. 12-18 °C
Maturare.Două luni în uscat și 8-10 luni în ulei.
Lot.Fabricarea De Zi Cu Zi Partea I Nr.
Pentru a fi afișate. 12 luni de expediție zi
Alergeni.Lapte de oaie și ouă
Valorile din 100 gr.
Apă: 30-28 gr.
Extract uscat: 70-72 gr. -Cel puțin 55%
Putere: 443 Kcal.
Proteine: 24 gr.
Total de grăsimi: 37,9 gr.
Acizi grași saturați: 33,7 gr.
Acizi grași mononesaturați: 9,7 gr.
Acizi grași polinesaturați: 1,0 gr.
Acizii grași Trans: 0,66 gr.
Colesterol: 91 mg.
Carbohidrati: 0,7 gr.
Sare: 1,7 gr. -Maxim 2,3 gr.
Calciu: 797 mg
Sodiu: 820 mg.
Bacteriologie:
Bacterii coliforme: maxim 1.000 ufc/gr.
Stafilococi: maxim 100 ufc/gr.
Listeria: absența în 25 gr.
Salmonella: absență în 25 gr.
Activitatea apei 0.94 sau mai mare
Înregistrare sănătate.E 15.01415/C. E.
RIA.Nr. 45/41.633
NUMĂRUL FDA 18986634278
Pro Irina
2020-11-04 5/5 |
All the cheeses they sell are very good quality, very fast shipping. |