WIFI portabil 4K HDMI TV Consolă de jocuri Video Built-in 50000 de Jocuri Cu Dual Controller Wireless Raspberry Pi Pentru PS1/GBC/GBA/SEGA


Etichete: controlul ps1, gta gba, cutie retro joc consola, mica gameboy, 8 biți consol, mirascreen, retroflag superpi, legăturile nintendo, joc stick ios, joc sega.

394.10lei 606.32lei
  • In stoc
  • w117723



  • Caracteristică: Suport 1-4 Jucători
  • Jocuri: Pre-a instala de 10.000-50.000 de jocuri
  • Nume De Brand: dikdoc
  • Origine: NC(de Origine)
  • Compatibilitate: Raspberry Pi 3B+ 3B 2B B+
  • Plug: UE,SUA, AUSTRALIA, MAREA BRITANIE
  • Plug Type: UE Plug
  • Certificare: NICI unul
  • Pachet: Da
  • Numărul De Model: SUPERPi(SUA)
  • Sistemul: Recalbox
  • Dimensiune: Constituit 134,7 X 111.6 X 41.4 mm

Super consola X conține deja mai mult de 34000 de la 40.000 de jocuri complete de 40+ emulatoare: de la Atari pentru PSP.Dotat cu fiecare joc retro clasic vă puteți imagina, nostru de jocuri retro console perfect emulează PSP/DC/N64/NDS consola, chiar te duce înapoi la epoca retro, și a realizat o combinație perfectă și reproducerea clasic retro console de jocuri.

GP430 emulare retro console portabile.Cu un 4.3 inch IPS ecran și alimentat de Raspberry Pi CM3 Lite aceasta este o destul de minunat portabile.Construit în 15000+ jocuri de N64, PSP, Dreamcast, GBA, și mai mult,suport Wifi/mini HDMI 4K/Steam Link/KODI/TV Online medio funcție.

WIFI portabil 4K HDMI TV Consolă de jocuri Video Built-in 50000 de Jocuri Cu Dual Controller Wireless Recalbox Raspberry Pi Consola de jocuri Pentru PS1/GBC/GBA/SEGA

Juca Pentru Totdeauna!Timpul a trecut și tineret a fost plecat.Dar inima sunt încă tânăr.Să ne recâștige frumoase amintiri din tinerețe.Experiență de joc mai iconice retro jocuri pe console care perfect face că 80 experiență de joc.Deci, gata pentru a retrăi retro vârstă de jocuri de noroc, peste tot din nou!

Nostru retrogaming consola conține deja mai mult de 15000 la 50.000 de jocuri complete de 40 de emulatoare : de la Atari pentru PS1.

Ai o mulțime de timp de joc înaintea ta!

Atenție Gamelist: 15000 Jocuri în 64GB: 50000 Jocuri în 256GB:

Notă:

Pentru aceste kituri, vom instala și testați-l înainte de a trimite-l.Dacă nu ai nevoie de noi să-l instalați, vă rugăm să ne lăsați un mesaj.

Butoanele Funcționale Și Switch-Uri -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Caracteristici de înaltă calitate, funcționale, Power, Reset și noutate Scoatere butoane.

Alimentat de Puternice Raspberry Pi 3B -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Raspberry Pi 3B este mai puternic,multe jocuri mari nu se congela la toate, nu scăpați de cadre.Quad Core Broadcom de 1.2 GHz si memoria RAM de 1GB,care poate rula jocuri mari perfect, poți să te joci pe PS/N64 cele mai multe jocuri, la fel ca tine folosit pentru a le juca.Recalbox Sistem,Multilinguage Limba Swtching -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pre-a instala Recalbox sistem de gaming,doar plug and play.Sprijinul a 26 de tipuri de limbi de comutare:engleză, Franța, Italia, spaniolă, portugheză, olandeză, turcă, coreeană, Japoneză, rusă, arabă, poloneză și mai mult.

Built-in 15000 50000 de jocuri -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pre-instalat 15000+ la 50000 clasic de jocuri (nu se repetă) de 45+ emulatoare,suport pentru PS1/ N64/ GB/ GBA/ NES/SNES...etc jocuri,atât de multe jocuri clasice poti juca, după cum doriți,jocuri Arcade,Sport,Lupte,Curse și mai mult.

Rețeaua De Sprijin A Descărca Jocuri

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suport de rețea/wifi conexiune,puteți adăuga jocuri clasice-ai vrut,Arcade retro jocuri,Sport,Lupte,Scenaria joc și mai mult.și ,ang apoi, puteți viziona TV și filme on-line pentru a experimenta distractia de home theater prin LAN/Wifi.

Suport Ieșire HDMI 4K Ultra -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Suport Ieșire HDMI 4K,HD de calitate: 1080P / 720P,puteți conecta, de asemenea, toTV,proiector,și alte dispozitive pentru a obține o mai bună experiență de joc.

Suport Multiplayer pentru a Juca pe TV -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dispozitiv cu 4 porturi USB,pentru a sprijini 1-4 jucători, în același timp,puteți lăsa prietenii și familia alăturați-vă de joc împreună și experimenta bucuria de joc împreună.Folosind ieșire TV pentru a juca patru-player modul de joc, astfel încât jocul este mult mai interesant! !În condiții de siguranță de Închidere și de Siguranță Reset -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu funcția de securitate, nu vă faceți griji despre închidere bruscă și deteriorarea aparatului. 2.4 G Wireless Controller -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Stil clasic, modul dublu, dublu joystick-uri, dublu umăr chei, suport mai multe jocuri.Suport 8-10 metri lungime-distanta de transmisie a semnalului, fără fir, de joc mai placuta.


Lena Kucka1111
2020-11-28
5/5
Great! It came to me sooner than expected and with everything already assembled and configured. Also the sting comes with the card board included, which I didn't expect.

Scrie o recenzie

Produse similare