XDM0069 Militare Sovietice Medalie Pentru Eliberarea din Varșovia URSS Armata Premii CCCP Medalii Cu Panglică rusă WW2 Medalie


Etichete: cccp, premiul, ww2, capricorn om, medalii sovietice, medalie, caramida ww2, medalia de urss, urss, medalia militară.

26.44lei
  • In stoc
  • w119072



  • Tema: Patriotismul
  • Stabilit : 9 iunie 1945
  • locul de origine: Zhejiang, China (Continentală)
  • Ambalare: Fiecare Într-Un Sac
  • Nume De Brand: JYun
  • Starea: De Brand Nou Fara Defect
  • Material: Metal
  • Stil: Arta Populara
  • Tip: Uniunea Sovietică Campanie Medalii
  • Acordate pentru: Participarea la eliberarea din Varșovia
  • Caracteristică Regională: Europa
  • Forma: 32mm Diametru Circular
  • Panglica: Larg de 24mm moire panglică
  • Greutate: About 20 grams with Ribbon

Medalia Eliberarea de la Varșovia a fost un Război Mondial II-medalia campaniei de Uniunea Sovietică, înființată la 9 iunie 1945, prin decretul Prezidiului Sovietului Suprem al URSS de a satisface cererea de Comisariatul Poporului pentru Apărare al urss.Medalia "Pentru Eliberarea din Varșovia", a fost "acordat de soldați din Armata Roșie, Marina, și trupe ale NKVD-ului, participanții direcți eroic atac și eliberare a orașului Varșovia, precum și pentru organizatorii și liderii de operațiuni de luptă în captura de acest oraș".Medalia "Pentru Eliberarea din Varșovia", a fost purtat pe partea stângă a pieptului și în prezența altor premii de URSS, a fost localizat imediat după Medalia "Pentru Eliberarea Belgradului".Dacă purtate în prezența Ordine sau medalii de Federația rusă, acestea din urmă au prioritate.Medalia Descriere Medalia "Pentru Eliberarea din Varșovia" a fost un 32mm diametru circular alamă medalie cu o margine ridicată pe avers.Pe aversul său de-a lungul jumătatea superioară a medaliei circumferință, relief inscripția "PENTRU ELIBERAREA" , în partea de jos, o ușurare cinci colțuri stele, care radiază divergent de raze în sus, surperimposed peste razele, o panglică poartă relief inscripția "VARȘOVIA" .Pe revers, în partea de sus, un relief de câmpie cinci stele a subliniat de-a lungul relief data în trei rânduri "17 IANUARIE 1945".Medalia "Pentru Eliberarea din Varșovia" a fost asigurată de un inel prin medalia de suspendare cu buclă la un standard Sovietic pentagonal muntele acoperit de un larg de 24mm albastru panglică de moar cu 2mm galben marginea dungi și un 6mm lat central dungă roșie.

(Acestea sunt non originale ,doar replica )

Elemente Nr.XDM0069

Plata:

Din motive de securitate, vă recomandăm Ali ca garanție a operațiunilor de plată.Desigur,vom accepta alte plăți.

Transport:

Noi sprijinim mai multe metode de transport,su ch ca DHL,Fedex,EMS,UPS și China Post Air Mail(CPAM) etc. De obicei trimitem produsele in termen de 2 zile de cand a primi plăți.Și de așteptat ca livrare în 5-10 zile prin DHL,Fedex , UPS și în 7-15 zile de către EMS și în 10-30 zile lucrătoare de CPAM după transport.

Poate că va dura mai mult timp pentru unele țări îndepărtate.Sincer sper să puteți fi pacient.

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele poștale de transport maritim pentru transporturile refuzat.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Serviciile noastre de expediere întotdeauna legate de un număr de urmărire, care pot fi urmărite on-line.Deci, dacă sunteți prinși în transport sau costul de transport maritim,vă rugăm să ne contactați,vă vom oferi un mulțumiți de drum.

Politica De Retur:

Vrem satisfacție de 100% pe toate tranzacțiile.Suntem pe deplin de garanție produsele noastre de calitate.Fiecare element este atent inspectate înainte de expediere.

Dacă nu ați primit dvs. de articole în timp,vă rugăm să ne contactați,vom rezolva o problemă de transport maritim, cât mai curând, cât mai repede.

Dacă primiți un produs defect,doar lasă-mă să știu,putem să le înlocuiască sau restituirea banilor!W e va da o mulțumit de răspuns.

Feedback-ul:

Satisfactia clientilor este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu obiectele pe care le cumpara, vă rugăm să 5 stele și feedback-ul pozitiv .Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile,apreciem că pentru tine ne contactați înainte de a da feedback negativ sau neutru.Putem lucra împreună pentru a rezolva orice dispute.

Proverb:"Trandafiri dat, parfum în mână"

Vă mulțumim pentru cooperare și minunat de cumpărături!


Sgkoleva
2020-12-09
5/5
Excellent.
Trofimoff 73
2021-02-10
5/5
Everything is fine, the seller quickly sent what is needed, but within the prescribed time the parcel did not come. Filed for a refund, the seller agreed
S Tumidei1
2020-09-22
5/5
It can be seen that the copy but will come down

Scrie o recenzie

Produse similare