Domeniul Stator 629348-7 Pentru Makita DHS680 632D90-5 HS680D XSH03MB XSH03Z 632D90-5


Etichete: makita filtru de pânză, hr2470, bobinele statorului, makita instrument, Makita, dewalt instrument, coadă de rândunică jig, motor electric cu stator, lenar piese de tractor, stator.

398.65lei
  • In stoc
  • w119171



  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
  • Nume De Brand: Makita
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: NICI unul

Nota 1、același număr de reper pot fi utilizate pentru diferite utilaje. 2、compara dimensiunile înlocui o parte cu cel afișat, vă Rugăm să

Plată 1. Acceptam VISA,Master Card,TT și Western Union ca modalitate de plata; 2. Când te gândești produsul este scump, puteți apela pentru a cere o reducere.Voi face meu cel mai bun o reducere . 3. Va prezenta ordinul întâi, atunci când ai nevoie de o reducere , nu plătesc imediat,nu se va schimba prețul, veți plăti la ultima.De transport maritim 1、element va fi de transport maritim în 2-5 businessday după ce plata dvs. este eliminat, 2、Vom livra elementul de comanda adresa de livrare .Dacă doriți să schimbați adresa de livrare ,vă Rugăm să-l modifice înainte de a vă plăti pentru element.Nu se accepta retururi doar dacă elementul nu a fost la fel descrisă în Descrierea Produsului, vă Rugăm să trimiteți produsul înapoi în 10 zile de la primire .Contactați-ne Ne străduim pentru servicii excelente clientilor .Ai safisfaction și 5-sart rating de feedback-ul este foarte important pentru noi .dacă aveți orice întrebări la comanda dumneavoastră,vă rugăm să ne contactați pentru o rezoluție înainte de a pleca negativ feedbeck sau dispută deschisă.Vom fi mereu aici pentru tine.Vă rugăm să cred că toată tranzacția va avea un final fericit.


Scrie o recenzie

Produse similare