Crăciun Cabana Cabana Casa in Miniatura a CONDUS Lumina de Decor pentru Acasă de Crăciun, Ornamente de Crăciun Noel Noi Anul 2021


Etichete: decor de paști, legăturile ornamente, 2021 anul nou, pentru acasă, 2021 decor de crăciun, menora ornament de crăciun, crăciunul, funy crăciun diy, decor de crăciun de vacanță, chineză decor.

32.42lei 47.68lei
  • In stoc
  • w119592



  • Setați Tipul: No
  • Origine: NC(de Origine)
  • Ambalare: Nici O Cutie De Cadou

Descriere:

1. Acest lucru drăguț de design casa nu este potrivit pentru a juca, și poate fi o colectie de constructii sau decorarea acasă după finalizare.Atașat componente trebuie să fie asamblate și DIY.Acest ansamblu este potrivit pentru persoane de peste 14 ani, și comunică bine cu adolescenți sau adulți, și este foarte potrivit pentru consumatoare de timp proiectele.

2. Este un cadou perfect si de colectie pentru cei care au ca obiecte de artizanat și miniaturi.Cutia în sine arată ca un cadou-se pare frumos!Puteți face singur pentru a face cadou mai semnificative.Poate fi dificil pentru constructor la provocare, dar va fi fericit atunci când ați terminat.

3. Acest model de lemn set va face să vă cădea în dragoste cu arta și meserii, și să vă bucurați de manual și de realizare.Interiorul setul de mobilier este ușor să coase, chiar și începătorii pot urmați pașii pentru a finaliza, nu prea tare.Puteți da-te o jumătate sau două ore pe zi pentru a asambla și lipiți-l, nu numai pentru a cultiva obiceiuri bune, dar, de asemenea, ca un cadou surpriză.

4. Materialul de casa de jucărie este mult mai exacte, vă rugăm să nu-l pierdeți în fiecare pas, să-l utilizați conform instrucțiunilor.Dar nu uitați că acest lucru este un kit DIY.Dacă ceva în kit-ul este deteriorat, vă rugăm să nu fi frustrat, foloseste-ti imaginatia pentru a repara sau de a folosi alte lucruri care să-l înlocuiască.Udarea trebuie să fie pregătit de unul singur.

5. Nu numai că poate fi plasat pe desktop, dar, de asemenea, poate fi agățată ca decor acasă, colectia de cadouri de lumini.

Caietul de sarcini:

Produs finit dimensiune: aproximativ 21.5*8*8cm/8.46*3.15*3.15 în

Material: lemn, pânză, mărgele

Material: DIY de Crăciun de vaci


Vampirefreak88
2020-12-13
5/5
A good seller, sent everything very quickly. The composition is complete: all the parts are in place, there is glue, backlight, battery, color instruction in Chinese with pictures. It's clear. Packing is good, everything is whole and very, very fast!!! Thank you!
Keshaznahar
2020-12-03
3/5
ざいりょう or not
Dhanhany
2020-12-06
5/5
The goods have not even sent
Vip Veresen
2020-12-03
3/5
It's not a figure like that. It's a puzzle.
Lol Loli
2020-11-26
5/5
Super original to assemble yourself

Scrie o recenzie

Produse similare