Baie Hardware Set Cârlig Prosop Rack Raft Bar Hârtie Titularul Titularul Periuta De Dinti Din Otel Inoxidabil Accesorii Pentru Baie


Etichete: gratuit shippingstainless oțel accesorii de baie, zero dechet, suport periuta de dinti, din oțel inoxidabil, accesorii de baie adeziv, titularul periuta de dinti, accesorii pentru baie-rezistent la, accesorii de baie titularul de aspersoare, din oțel inoxidabil baie, rafturi baie prosop, dungi accesorii de baie.

32.50lei 46.41lei
  • In stoc
  • w120094



  • Tip: Hardware Baie Seturi
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Finisare De Suprafață: Periat
  • Nume De Brand: Samodra

SPECIFICATII: - Material : Tip 304 din Oțel Inoxidabil - Finisaj : Negru Mat - Metoda de Instalare : montat pe Perete Pachet inclusiv : - 1.Titularul de hârtie igienică - 2.Prosop inel - 3.Halat Cârlig - 4.Prosop Bar - 5.4 Pungi x șuruburi din oțel Inoxidabil Dacă aveți nevoie de cantități mari,pls nu ezitați să ne contactati,va vom oferi cea mai mare reducere,sper achiziție.

Feedback-ul 1)satisfactia Dumneavoastra este urmărirea noastră,deci, dacă există ceva pentru a face să vă nemulțumit,(inclusiv noastră de produse și servicii,sau alt lucru),vă rugăm să ne contactați pentru a vă servi din nou înainte de a pune pentru a disputa, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine. 2) Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să lăsați un Feedback Pozitiv (5 stele ), pentru noi,este foarte important pentru noi să vă oferim cele mai bune noastre de service data viitoare.Comunicare 1) va garantam 100% satisfacție a clienților, în cazul în care elementul este rețineți așa cum este descris sau defect atunci când îl primiți, pls doar să ne anunțați. 2) Pls nu ezitați să ne contactați cu orice comentarii, întrebări sau sugestii pe care le pot avea, vom fi bucuroși să vă ajute. 3) din Cauza de diferenta de timp, poate că nu putem răspunde imediat, dar avem înapoi la tine cât mai repede posibil.


Scrie o recenzie

Produse similare