Gonflabile Sac de Box de Formare a Presiunii Exercita pe Baza de Apa Pumni Picioare saci de Nisip de Fitness pentru Copii, Adulți Corp de Clădire


Etichete: kickboxing saci, sac de pumn, aqua sac, titlu de box, aqua sacul de box, logo-ul de pantofi, viteza sac de box standuri, speedbag pivotante box, oamenii corp de cladire, crossfit saci de nisip.

58.50lei 82.38lei
  • In stoc
  • w120114



  • Feature2: Siguranță și Durabilitate
  • Facilitate4: Practic si Sigur
  • Origine: NC(de Origine)
  • Varsta: Alte
  • Feature5: Livrare rapida
  • Feature3: Ușor de transportat
  • Feature1: PVC de înaltă calitate
  • Numărul De Model: În Picioare, Sac De Box
  • Tip: Saci De Nisip Categorie

Puncte:

1、de Înaltă calitate din PVC: gonflabile box coloana este realizata din PVC de înaltă calitate de material de construcție.Acesta masoara aproximativ 61inches / 155 CM în înălțime și recuperări ușor și încet.Mare pentru toată lumea să-și exercite și să se joace.

2、Siguranță și Durabilitate: Robust material PVC asigură siguranță și durabilitate.În plus, din cauciuc moale este umplut în ring de box si este sigilat.

3、Metoda de Utilizare: de a Deschide partea de jos si se umple cu apa sau nisip pentru a adăuga greutate și să-l stea în mod constant pe pământ.

4、Ideal pentru Fitness: Gonflabile saci de nisip sunt ideale pentru fitness și de stres.Pentru a îmbunătăți coordonarea și flexibilitatea, arde calorii și de a reduce stresul în timp ce creșterea flexibilității și coordonarea mana-ochi.De fiecare dată te-a lovit mingea, aceasta este, de asemenea, o alegere ideală pentru formare Taekwondo.Poate fi folosit pentru adulți și copii.

5、Practic și Sigur: formarea coloana poate fi pliat și depozitat.Este practic, în condiții de siguranță, și ideal pentru copii de box instructori pentru că nu există nici un risc de accidentare, permițându-vă pentru a arde calorii și de a elibera de stres.Acesta este cu siguranta cadoul perfect ales.

De înaltă calitate din PVC: gonflabile box coloana este realizata din PVC de înaltă calitate de material de construcție.Acesta masoara aproximativ 61inches / 155 CM în înălțime și recuperări ușor și încet.Mare pentru toată lumea să-și exercite și să se joace.

Siguranță și Durabilitate: Robust material PVC asigură siguranță și durabilitate.În plus, din cauciuc moale este umplut în ring de box si este sigilat.

Metoda de utilizare: de a Deschide partea de jos si se umple cu apa sau nisip pentru a adăuga greutate și să-l stea în mod constant pe pământ.

Ideal pentru sala de Fitness: Gonflabile saci de nisip sunt ideale pentru fitness și de stres.Pentru a îmbunătăți coordonarea și flexibilitatea, arde calorii și de a reduce stresul în timp ce creșterea flexibilității și coordonarea mana-ochi.De fiecare dată te-a lovit mingea, aceasta este, de asemenea, o alegere ideală pentru formare Taekwondo.Poate fi folosit pentru adulți și copii.

Practic și Sigur: formarea coloana poate fi pliat și depozitat.Este practic, în condiții de siguranță, și ideal pentru copii de box instructori pentru că nu există nici un risc de accidentare, permițându-vă pentru a arde calorii și de a elibera de stres.Acesta este cu siguranta cadoul perfect ales.

Caracteristici:

Ușor de transportat; poate fi folosit oricând, oriunde

Caietul de sarcini:

Gonflabile înălțime:

Dimensiuni mici: despre 145CM/57.08 în

Dimensiuni mari: aproximativ 155 CM/61.02 în

Lista De Ambalare:

1 * Gonflabile Box Post


Scrie o recenzie

Produse similare