Transport gratuit 60KW 380-415V 50/60HZ curent de repaus funcționarea piscină laminare la rece foaie foarte buna SPA încălzire cu CE standard


Etichete: baie, saună, cum saună, căldură piscină, leneș spa panoul de control, incalzitor sauna controale, casă incalzitor sauna, incalzitor spa, reparatii cada încălzire, lumina piscină spa, corset pentru om gras.

3 678.40lei
  • In stoc
  • w120500



  • Tip: Saună
  • Caracteristică: Panou De Control Computerizat
  • Certificare: CE
  • Temperatura: 30-55 de grade
  • Controller: comutator controler
  • Tensiune: 380-415V
  • Numărul De Model: PHS-60
  • Putere: 60KW
  • Numărul de Utilizatori: 15
  • locul de origine: Guangdong, China (Continentală)

PHS-50 Model 50KW220-240V SPA Încălzire de Înaltă Calitate, Aici sunt 3KW SĂ 60KW spa încălzire pentru opțiuni

PHS serie piscină încălzitoare sunt de putere mare (18-60kw) echipamente care utilizează în comun mai mult decât 5CBM, masaj, piscină termală, la căldură și să păstreze cald, între timp, poate fi un asistent pentru apă caldă pompă de încălzire.Acest produs adoptă cele mai recente temperatură constantă controler- -senzor de temperatură înlocuiește tradiționale magnetic comutator de debit, acesta îmbunătățește foarte mult de probleme gratuit în timpul de lucru, adaptabilitate de mediu apă și stabilitatea.

1 set complet de Spa, Încălzire, inclusiv toate componentele necesare și țeavă în interiorul.

Alfa este Integrarea industriei și Comerțului, Compania vizează, în principal pe saună și o piscină de echipamente, în curs de dezvoltare pe bază de tehnologii avansate, excelent, și servicii rapide.

Avem o adevărată fabrică localiza în Shenzhen, produsele noastre principale au saună și de aburi , echipamente de piscina , SPA și cadă cu hidromasaj ,saună și încălzire .Cele mai multe dintre produsele noastre au certificate CE , și generator de abur si incalzitor sauna sunt fierbinte stea produse în timpul timpul trece ani și a obține o mare realizare din Europa , america de nord Americane , și Orientul Mijlociu etc.

Calitate este viața noastră, clientul satisfăcătoare nostru este acesta, și credem că vom avea un viitor strălucit după persistentă de efort și de sprijin de tine.

Va vom trimite pachetul PRIN DHL , FEDEX , UPS , TNT , Aramex (Orientul Mijlociu), care, cu livrare rapidă și de înaltă garanție de siguranță.

1. Noi nu suntem responsabili pentru undeliverable adresa.Ne rezervam dreptul de a percepe taxa de transport maritim din nou pentru produsele returnate din cauza la o adresă greșită.

2. Ne va livra pachetul maxim la 3 la 5 zile lucrătoare de ia primirea de plată.

3. Timp de livrare are nevoie de 4 până la 7 zile de la fabrică la client numit adresa.

4. Există în plus costul de transport maritim 30USD aproximativ de departe district conform DHL sau UPS cerere.Valoarea specifică va fi informat după ce primi răspunsul express.

Vom accepta Escrow , Visa , Master card , TT , western union etc.

*Dacă nu te-a multumit cu articolul dvs., vă rugăm să returnați-l în ambalajul original și cu toate etichetele atașate în termen de 14 zile .Produsele trebuie returnate transport platit.Prețul de achiziție va fi rambursat prin aceeași metodă ca plata a fost făcută.Poștale și de ambalare nu va fi rambursat.

*În cazul în care elementul este defect sau ne-au trimis ceva diferit de ceea ce ați comandat, vă rugăm să ne returnați în termen de 14 zile si va vom oferi o rambursare completă sau înlocuire.Inclusiv poștale și de ambalare.

1. Dacă aparatul nu poate funcționa în mod corespunzător, pls nu ne lăsa negtive sau orice 1 sau 2 evaluări înainte de a ne contacta, deoarece cea mai mare problema a fost cuased de la instalarea în mod corespunzător uneori.Vom duce cum să montați până când puteți să vă bucurați de o baie de aburi .Și dacă ne confirma problema a fost responsabilitatea noastră, ne va trimite înlocuiți piesele gratuit la conducere, indiferent de valoare, dar, de asemenea, costul de transport maritim.

2. Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un 5 star feedback-ul pozitiv.Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.

Clientul este satisfăcătoare nostru nu oprire puisuit, deci, dacă aveți orice problemă înainte de a purchaseing sau după vânzare problema, pls nu ezitați să ne contactați prin următoarele metode.

Tel: 86+13242430588 ; 86+15728672121

Skype: kitty19860328

Sau contactați-ne prin "pune o întrebare"


Scrie o recenzie

Produse similare